Om Katta Kvack

Tro det eller ej, men egentligen heter jag inte Katta Kvack. Och av de allra flesta kallas jag inte ens för Katta. Så pass konstigt ändå!

Jag heter Katarina, jobbar statligt, har tatueringar och gillar när håret är färgglatt. Jag har bloggat sedan 2001 och har världens mest superlojala och trevligaste bloggläsare. Jag har även tre barn (födda mellan 2001 och 2013), bor i ett radhus i en söderförort till Stockholm, inbillar mig att jag gillar att plantera fröer (det gör jag egentligen inte – det är fan skittråkigt och allt dör ändå) (dyrt är det också) och dricker gärna cava och kaffe, fast inte nödvändigtvis samtidigt (eller ja, det har nog hänt eftersom jag har svårt att prioritera). Jag lyfter tungt och svingar kettlebells högre än kungen och varje vår tror jag att jag tycker om att springa. Förr i tiden hade jag en blogg som hette Bjooti, det var en av de första svenska skönhetsbloggarna – det var också en av de mest frekvent nedlagda skönhetsbloggarna. Nu för tiden driver istället världens bästa bokpodd tillsammans med världens bästa Sofia.

Just nu jobbar jag heltid och pluggar heltid på en skrivarskola. För tydligen gillar jag att hela tiden balansera på gränsen till ett nervsammanbrott.

Om du vill komma i kontakt med mig, maila mig på kattakvack@gmail.com

Tjing!

enförbannadpoddfrilagdtopp3