Livet

Hon med aptiten

I munhålan allting ont.Fortfarande. Dock har svidandet i ansiktet upphört, vilket jag ser som ett tecken. Det var inte min tid att vandra vidare ännu – ut och lev livet. Eller något. Däremot gör det fortfarande jävligt ont att äta. Då ska man tacka stjärnorna för att man är så pass glupsk att man inte räds lite smärta. Jag glufsar på precis som vanligt, samtidigt som jag grimarserar och gnäller en smula över att det gör ont – och tar sedan en tugga till. Jag har inte gått upp 10+ kilo det senaste året för intet. Är det något jag kan är det att äta. En mun full av blåsor hindrar mig inte!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  LisaMarie
  March 13, 2009 at 6:57 pm

  Ush låter jobbigt. Själv har jag dragit på mig en attans förkylning och nyser hela tiden! Dessa jordiska krämpor :p

 • Reply
  Jackie_Daniels
  March 13, 2009 at 2:43 pm

  Uuh, trist att ha ont. Hoppas du slipper det snart. Som rejält gravid kan jag relatera till det där med att äta oanade mängder mat. Sedan när är jag en nattätare liksom? Kul.

 • Reply
  Sanna. R
  March 13, 2009 at 2:39 pm

  hahaha Jag är oxå grym på att äta till och med när jag är jättesjuk…

 • Leave a Reply