You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katta Kvack July 23, 2010 at 9:37 pm

  @Julia
  Ha ha. Äsch, inte ska du ha dåligt samvete inte. 😆

 • Reply Julia July 23, 2010 at 9:36 pm

  Jag känner mig som en så dålig människa som fnissar åt hans brytning.

 • Reply Katta Kvack July 23, 2010 at 11:58 am

  @Jackie_Daniels
  Jag kommer inte ens ihåg hur han applicerade om jag ska vara ärlig (har inte kikat på filmen ännu), så jag har inte testat här hemma. Jag använder nästan aldrig bronzer öht 🙂

 • Reply Jackie_Daniels July 23, 2010 at 11:26 am

  En annorlunda teknik att applicera bronzer än vad jag har sett tidigare. Oftast är det väl den där 3:an som lärs ut? Har du testat det här själv i efterhand? Jag gillar att kika på dina videos, mycket för att Petr har en sådant rart engelskt uttal 🙂

 • Leave a Reply