Livet

Att folk kan vara så himla bajsnödiga av sig.

Alltså bajs – himla känsligt ämne visar det sig.

Jag har ju köpt en ny telefon som jag tycker är helt fantastisk (nej, jag är inte sponrad. Ingan frågar ens längre om de får sponsra mig. Nog för att jag hade tackat nej, men ändå…). Sådana här flotta Android-telefoner har ju massor av roliga program man kan installera, eller nej, förlåt, appar heter det ju. Idag hittade jag den mest fantastiskt roliga appen någonsin: Poop log.

Ja, det är precis vad det låter som – man loggar sitt bajs. Helt underbart. Sedan kan man dela med sig av sin logg, till exempel via Facebook och Twitter – något jag givetvis gjorde. Jag menar, hur kan man inte göra det? Det går ju liksom inte att motstå.

Jag tror att de allra flesta av mina vänner på Facebook kunde se det roliga i det. Men på Twitter, ack ack, på Twitter. Där var folk betydligt mer lättstötta ska ni veta. Två meddelanden fick jag från folk som minsann skulle sluta följa mig nu, när jag Twittrade om bajs. Usch och fy och blä vad äcklig jag var som gjorde det. För jag menar, det är ju bara jag i hela världen som bajsar, och sådant ska jag ju så klart inte gå omkring och tvinga på andra information om – alla som skiter rosor och fiser så att det luktar viol vill ju inte veta av något så obehagligt som bajs.

Så jag ber härmed om ursäkt till alla som tog illa vid sig, kände sig äcklade eller till och med grät en tår eller två över att någon som de följer på Twitter på grund av att hon förut bloggade om smink, nu har mage att twittra om bajs. Ha ha ha. Skoja bara. Sånt ber jag då inte om ursäkt för. Bajs är kul.

Jag tror att Hanna Fridén skulle ha uppskattat mitt bajsinlägg. Hon är liksom inte den som är den när det handlar om bajs. Jag gillar Hanna.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Nina Ruthström - laddar inför uppropet på lördag
  February 23, 2011 at 1:24 pm

  Hahahahah störtkul jö!
  Ska börja följa dig på twitter nu ba fö de

 • Reply
  Katta Kvack » Saker som fortfarande får mig att skratta
  February 22, 2011 at 7:21 am

  […] fortfarande får mig att skratta: hon som följde mitt twitter-flöde och blev så illa berörd av att jag twittrade om bajs att hon twittrade om det och sedan avföljde mig. Fortfarande sjukt kul grej! *GILLA, GILLA, GILLA* […]

 • Reply
  Katta Kvack
  July 23, 2010 at 9:49 am

  @Therése (Heartcore)
  Wildfire är sjukt värd pengarna. Kostar ungefär som “vanliga” mobiler. Jag betalade 2795 för min – värd varje öre.

 • Reply
  Therése (Heartcore)
  July 23, 2010 at 9:39 am

  Haha! Det fanns alltså bilder också, hysteriskt kul ju! Är i behov av ny mobil och en HTC Wildfire ligger bra till om ekonomin tillåter, och inte enbart för bajsloggen …

 • Reply
  Lina
  July 23, 2010 at 1:46 am

  @Katta Kvack
  Hihihi

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 11:25 pm

  @sarajessica
  😆

 • Reply
  sarajessica
  July 22, 2010 at 11:19 pm

  Jag följer förvisso inte dig på twitter men det här inlägget fick mig att fnissa. 😀

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 9:48 pm

  @lil
  Aww, thank you :love:

 • Reply
  lil
  July 22, 2010 at 9:43 pm

  Hahahaha! Wonderful! That’s what makes you so you, so fun and personable to follow 😀

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 9:19 pm

  @hedgehog-sara
  Åh, det ska bli mitt mål, att rankas högt på google när man söker på “bajs”. Rockar ju!

  @Fia
  Och i mitt fall även mammas.

  @alexandra
  Jag ÄLSKAR bajsleken. Roligare finns inte. Det krävs inte ens alkohol för att man nästan ska kissa på sig av skratt när man leker den. Jag är grymt nöjd med telefonen. Jag kan göra allt med den – till och med blogga på ett riktigt bra sätt. ÄLSKAR.

  @Lina
  Här då: http://www.chroniclebooks.com/index/main,book-info/store,books/products_id,7068/title,Poo-Log/ – finns på adlibris för 90 pix. Som hittat 😀

 • Reply
  Lina
  July 22, 2010 at 9:15 pm

  Hahahhahahah, och folk blir stötta…..Vet inte vad jag ska säga! Tycker att det är roligt. Jag menar hur i allsin dar kommer man på att göra en poop app?

 • Reply
  alexandra
  July 22, 2010 at 9:13 pm

  Fantastiskt! Go girl..älskar allt med bajs..Lekr ofta bajsleken då vi åker bil..Filmtitlar
  Agent 007 med rätt att bajsa, Ingen kan bajsa som vi etc etc…

  Förresten eru nöjd med telefonen?

 • Reply
  Fia
  July 22, 2010 at 9:05 pm

  Hahahaha!
  Måste ju vara pappas förtjänst att vi är så himlans okänsliga för bajs..

 • Reply
  hedgehog-sara
  July 22, 2010 at 8:48 pm

  oahahahahahah – jag döööör vad roligt!

  (från den vars blogg förr i tiden låg pinsamt högt på google om man googlade just bajs)

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 8:20 pm

  @Fifi
  http://www.appstorehq.com/poolog-iphone-58742/app – inte samma, men en liknande för iPhone. Låt oss omfamna bajsandet!

 • Reply
  Fifi
  July 22, 2010 at 8:17 pm

  Jag gillar att bajsa och jag gillar bajsinlägg, det är kul att prata bajs.
  Så bajsa på och twittra om det! Och jag måste se om den finns nån sån app till iPhone.

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 8:14 pm

  @Anna
  I know.

 • Reply
  Anna
  July 22, 2010 at 8:04 pm

  Hahahahahahahahahahaha

 • Reply
  Katta Kvack
  July 22, 2010 at 7:47 pm

  @Johanna
  Visst. Synd bara att somliga är så känsliga. Synd för dem alltså. Mig kvittar det egentligen.

 • Reply
  Johanna
  July 22, 2010 at 7:46 pm

  Hahaha humor på högsta nivå 😀

 • Leave a Reply