Katta Kvack goes supermodell, igen & igen & igen

Jag har visst inte lagt upp de tre senaste filmerna med mig & Petr från Lancôme. Åter igen, jag har inte tittat på dem själv. Så pillar jag mig i näsan eller säger märkliga saker eller bara ser allmänt weird ut tar jag inget ansvar för det. Kom ihåg att dessa filmer spelades in bara ett par dagar innan jag däckade med svinis och blev sjukskriven i två veckor.

Here we go…

2 comments to Katta Kvack goes supermodell, igen & igen & igen

Leave a Reply

  

  

  


sju − = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wink.gif yum.gif silent.gif gasp.gif no.gif blush.gif yes.gif love.gif lol.gif surprised.gif kiss.gif devil.gif angry.gif cry.gif cool.gif sick.gif blipp.jpg qbee.gif tongue.gif omg.gif notfunny.gif content.gif laugh.gif huh.gif blank.gif biggrin.gif regular.gif sad.gif