Tatueringar

Min Sanrioarm… äntligen

Har strul med servern, därav dåligt bloggande (och ett försvunnet inlägg). Istället bjuder jag på vad jag just publicerat på Bakom Bläcket – lite vettiga bilder (äntligen) på min Sanrioarm. Yay!

– Har du hela dagisväggen på armen, frågade en försäljare på Peace & Love för någon vecka sedan. Jag skrattade, han skrattade och sedan frågande han om den verkligen var riktig.

Ja, den är riktigt, även om det är många som inte tror att den är den. Den är som en underbar akvarellmålning på armen, fin och skir i färgerna. Det är också den av mina tatueringar som, så klart, får absolut mest uppmärksamhet. Dels på jobbet. Inte konstigt kanske eftersom det är inte helt vanligt att folk på departementen har så pass färgglada armar som jag har. Jag får många frågor, men har aldrig hört något negativt – i alla fall inte på jobbet. På besök hos släkten är det däremot en helt annan melodi.

Sedan får den ju självklart en hel massa lovin’ från tjejer i femårsåldern, och jag ligger mycket bra till i min snart 5-åriga brorsdotter Umas ögon. Hon blir lika förtjust över att den fortfarande sitter kvar varje gång vi ses, och vi ses ganska ofta.

Varför Hello Kitty och hennes vänner? Tja, varför inte? Jag älskar Hello Kitty, om än inte på ett ohälsosamt sätt. Jag är ingen storsamlare på något sätt, men gillar att köpa lite saker här och var (som sedan oftast hamnar i min brorsdotters ägo) och har gillat Hello Kitty sedan jag först hittade Sanrioprylar när jag var i runt 6 på en liten butik i Huddinge som hette Annorlunda Ting. Nu är jag 33 och är helnöjd med att ha en arm som är så här färgglad. Jag älskar färg, men eftersom jag sällan klär mig i mycket annat än svar så låter jag mina tatueringar sätta färg på min tillvaro i stället. Det funkar bra det med, tycker jag.

Just nu är det sommar och Hello Kitty har onekligen blivit ganska fräkning, men tja, varför inte. Fräknar är ju fint och nu matchar vi varandra riktigt bra.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Millan - två små och mamma mu
  April 24, 2013 at 5:39 pm

  Så himla härlig!

 • Reply
  Manduzana stickar
  April 24, 2013 at 11:45 am

  Herregud, såååååå snygg tatuering!

 • Reply
  Sofia (nibblah)
  July 17, 2010 at 12:04 pm

  Något av det finaste jag sett! Den ser så underbart mjuk ut, färgerna och kanterna. Jag finner nästan inte ord, alla små detaljer :OMG: Mia är verkligen FANTASTISKT duktig!! Älskar t ex molnen och det lilla lövet. Jag blir SÅ sugen på att smycka mina egna armar när jag ser den, finns få saker som är så snyggt som en välgjord sleeve imo. Gosh, detta börjar bli töntigt, men du har verkligen ett fantastiskt konstverk på armen :love:

 • Reply
  Ella
  July 16, 2010 at 10:21 am

  Åh, jag älskade Annorlunda Ting när jag var liten! Så himla mycket skojiga saker. Jag tror butiken finns kvar också men troligtvis inte den gamla tanten… =)

 • Reply
  Malin
  July 14, 2010 at 11:16 pm

  Jag älskar din arm (okej, tatuering på den mest även om själva armen är snygg den med)! Den har peppat mig till att skaffa mig en egen färglad, “barnslig” tatuering. För mig blir det My Little Pony, en besatthet som jag har sen jag var ett litet, litet barn. 😉 Det enda jag har problem med just nu är själva kompositionen så den får ligga till sig ett tag till.

  Kram – Malin

 • Reply
  Maddis
  July 14, 2010 at 11:26 am

  Den är så FIN! Det ser ut som att den är målad med krita eftersom det inte är svarta konturer på den, så himla sött 😀

 • Reply
  Helena
  July 14, 2010 at 9:12 am

  Men FANTASTISKA lilla arm! TACK för den energikicken!

 • Reply
  Hanna
  July 14, 2010 at 7:33 am

  Åh det är så himla fin! Det ser verkligen ut som om någon har målat din arm med färgpennor, alldeles underbart! 🙂

 • Reply
  annahita
  July 14, 2010 at 2:36 am

  åh. herre. gud. :blipp:

 • Reply
  Veronica
  July 14, 2010 at 1:19 am

  Fantastiska färger- Mia har verkligen gjort ett mästerverk. Såg den här på etsy och tänkte på dig av någon anledning: http://www.etsy.com/listing/50668164/dia-de-los-muertos-hello-kitty-necklace

 • Reply
  Lina
  July 13, 2010 at 10:52 pm

  Otroligt fin tautering och den har så fina milda färger! Ser verkligen ut som en akvarellmålning. Blir mer och mer sugen på att tautera mig hos, var det Mia hon hetter?

 • Reply
  Ninni
  July 13, 2010 at 8:34 pm

  Kolla in hos http://www.britishbeautyblogger.com/ där hon skriver om Hello Kitty for Marks&Sparks!

 • Reply
  amanda
  July 13, 2010 at 5:42 pm

  sweet like sugar! älskar den, så fint pastellig och dundersnyggt gjort! förstår att du är nöjd :love:

 • Reply
  Katta Kvack
  July 13, 2010 at 1:03 pm

  @Johanna
  Tack :blipp: Vad kul att höra.

 • Reply
  Johanna
  July 13, 2010 at 12:59 pm

  Den är så himla fin och söt, man blir alldeles glad av den! :blipp:

 • Leave a Reply