Ytligheter

Värmebölja i stan.

Här i Stockholm är det högsommarvärme. Igår toppade temperaturen på 27 grader och samma sak idag. Helt otroligt. Svettfläckar under armarna och rövsvett en masse med andra ord. Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att kasta mig i duschen och sätta på mig klänningen jag köpte igår. Jag är fortfarande inte helt övertygad när det kommer till klänningen, men vad tusan, det luftar skönt på rumpen med en långklänning fladdrandes kring benen i alla fall och det är inte så tokigt i denna värme kan jag avslöja.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Katta Kvack » Klädutmaning 2010 – dag 23
  November 6, 2010 at 2:41 pm

  […] 2010 – dag 23: Alltså, den här klänningen. Jag älskade den inte ens när jag köpte den, men blev så till mig över att klänningen i begränsad upplaga som alla modebloggare suktade […]

 • Reply
  Martina
  June 2, 2010 at 4:45 pm

  Åh den där klänningen! Ska du verkligen behålla den? Den är fantastisk! Jag kan gärna buy:a den! 🙂 haha förresten? vilken storlek har du i den? Kollar på tradera, men duktiga överpriser….
  .-= Martina´s last blog ..moon =-.

 • Reply
  trollpia
  May 24, 2010 at 11:29 am

  tycker du ska sluta vara osäker på klänningen, supersnygg på dig! :nod:

 • Reply
  Lola
  May 22, 2010 at 2:31 pm

  Räds ej mina skrivna versaler, i det här avseendet tänker jag hur det motsatta könet skulle uttrycka sig med tanke på din undersköna uppenbarelse! 😀 På engelska skulle jag inte vilja F:a dig då jag tycker mer om trebenighet, men på svenska skulle jag vilja K:a dig, det vill säga KRAMA dig för att du är så fin!
  .-= Lola´s last blog ..Que sera, sera =-.

 • Reply
  Sandra
  May 21, 2010 at 10:45 pm

  Yes!! MILF som sagt;)
  .-= Sandra´s last blog ..Grönt och gult =-.

 • Reply
  Katta Kvack
  May 21, 2010 at 10:20 pm

  @Lola
  Ha ha ha, Milf. Woot! 😀

  @Josephine (Makeuponista)
  Tack!

  @Angelica
  Åh tack. Nästa lördag ska den göras klart, så snart får ni se mer 🙂

  @Veronica
  Jag tror mitt problem med den är rakt framifrån eftersom det är så mycket tyg över höfterna. Och så är det nog en vanesak att ha på sig hellångt, har inte haft det sedan början av 90-talet tror jag 😆

  @Gabriella
  Ja, den får nog bli kvar, inte minst för att jag är för lat för att ta tillbaka den 😀

 • Reply
  Gabriella
  May 21, 2010 at 9:18 pm

  Älskart! Keep it, den är klockren!

 • Reply
  Veronica
  May 21, 2010 at 9:18 pm

  jag tycker du klär i den. Och viktminskningen syns verkligen! Nu blir jag också sugen på en hellång klänning.
  .-= Veronica´s last blog ..Nyx round lipstick "Narcissus" =-.

 • Reply
  Angelica
  May 21, 2010 at 9:04 pm

  Du är verkligen kanonfin
  Btw, älskar din tatuering! 🙂
  .-= Angelica´s last blog ..Varmt och skönt! =-.

 • Reply
  Josephine (Makeuponista)
  May 21, 2010 at 8:49 pm

  Du passar så bra i klänningen! 🙂
  .-= Josephine (Makeuponista)´s last blog ..120 palette, äntligen hemma! =-.

 • Reply
  Lola
  May 21, 2010 at 8:44 pm

  Hot mama + MILF! La snyggo helt enkelt, jag tycker klänningen är en keeper, passar bra på dig 🙂
  .-= Lola´s last blog ..Que sera, sera =-.

 • Leave a Reply