Internet

Länkkärlek vecka 19, 2010

Min tanke, när jag började med länkkärlek, var att det skulle vara en återkommande grej här på Katta Kvack, allra helst en gång i veckan. Så har det inte riktigt blivit, men jag ska göra mitt bästa för att blåsa liv i denna lite sömniga kategori. Jag hoppas att ni som har bloggar kanske vill haka på och dela ut lite kärlek hos er också? Och ni som inte har bloggar, kanske vill tipsa om bra länkar här bland kommentarerna? Det skulle vara så härligt om det kunde bli lite mer kärleksfullt på nätet då det ofta handlar mycket om att dissa och snacka skit och vara elak bland kommentarerna. Ja, inte här alltså, men på flera andra ställen. Mer kärlek på webben, tycker jag. Eller vad säger ni?

En riktigt snygg och bra Svensk accessoarblogg hittar ni här. Det må vara så att jag inte är helt opartisk eftersom bloggen drivs av en av mina systrar, men jag lovar, den är faktiskt hemskt bra. Jag bussade Linda på den häromdagen, och hon höll med. Så missa inte The Statement.

På tal om Linda – hon har börjat träna med en PT. Det ser tufft men kul ut och det är inte utan att jag blir lite sugen faktiskt.

När vi ändå snackar träning – Linnas träningsskola. Ni har väl inte missat den? En av höjdpunkterna i bloggsverige 2010. Den borde vinna pris, tycker jag.

Jag har svårt att inte bli helt till mig över vissa amerikanska bloggare. I mina ögon så är bloggandet av en helt annan typ i Staterna och jag gillar vad jag ser. Little Chief Honeybee är ett av mina senaste fynd. Hon verkar så rar att man nästan vill krama sönder henne, i synnerhet efter att hon drabbades av översvämningen i Texas för ett par veckor sedan.

Från Kaelah hittade jag till The Dainty Squid som inte bara pysslar ihop de allra tjusigaste sakerna, utan även färgar håret ofta och har tokigt coola tatueringar. Jag tror faktiskt jag haft en bild på henne här på bloggen tidigare.

För ett tag sedan bloggade jag om min ugglefascination och fick då denna blogg som länktips bland kommentarerna. Det blev kärlek vid första ögonkastet och den bor numera i min rss-läsare för en daglig dos av uggla. My owl barn.

Evil Shenanigans. För det första så älskar jag namnet och för det andra så älskar jag recepten som bjuds. Till valborg bakade jag Peanut Butter Cream Pie with Chocolate Whipped Cream och den blev sanslöst god. Jag lät såsen koka lite för kort tid, vilket gjorde den en smula rinnig – men eftersom jag vet varför den blev rinnig (min egna oförmåga att vänta) så gjorde det just ingenting. Och god, ack den var så god.

Tidigare länkkärlek hittar du här.

Some linklovin’ for week 19 2010.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katta Kvack
  May 16, 2010 at 9:18 pm

  @Anna
  You’re welcome.

 • Reply
  Anna
  May 16, 2010 at 6:00 pm

  Men THANK YOU!

 • Leave a Reply