Livet

Våren är här!

Åh vilket fint vårväder vi har. Strålande sol och flera plusgrader. Synd bara att det är 3 dagar före jul och att hela kroppen intensivt längtar efter snötunga träd och gnistrande mark. Men man ska inte klaga. Det är ju soligt i alla fall, vilket känns underbart efter den senaste månadens kvävande mörker.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pixelpig
  December 27, 2008 at 6:43 pm

  Hupps, satte visst kommentaren under fel inlägg, men du fattar säkert ändå..

 • Reply
  Pixelpig
  December 27, 2008 at 6:42 pm

  Vilken snygg klänning (om än lite suddig, men det var väl spegeln.:-)Jag jobbade hela dan igår och faktiskt var det lite skönt att komma ifrån jul-stojet i familjen. Det är nåt man inte får säga högt, shh!

  Tänk jag tänker exakt samma sak som de sura gubbarna i Pressbyrån, fast tvärt om. Gud va jobbigt det är med alla gamla stötar som ska räkna upp sina tior, kronor och femtio-öringar ur plånboken, eller oftast är det tanter med portmonnä (hur katten stavas det, det är ett ord jag aldrig använder längre). Aldrig blir det rätt heller, så kassörskan får hjälpa till och gräva i handväskan.. usch!!

  God fortsättning i alla fall!!

 • Leave a Reply