Gladrags 10.05.02

Jag har nästan alltid på mig svart och har nog inte burit ett vitt plagg sedan jag tog studenten (1995), i alla fall inte om man bortser från den där olyckliga fadäsen med det vita bootcutbyxorna som inhandlades på Brick Lane Market sommaren 1996. Så när jag kom till jobbet i den här vita kjolen i torsdags så hajade folk till och jag överöstes med så många komplimanger att jag nästan blev lite yr. Sedan har jag burit den både i fredags och idag – för med frakt och tull blev kjolen från Modcloth inte det billigaste plagget i min garderob – dock ett av de absolut snyggaste. Jag kommer ha på mig denna kjol tills den faller sönder, alternativt spiller något på den. Med tanke på hur klumpig jag är inträffar nog det senare inom en ganska kort framtid.

Prickig bolero sak från någon affär på Götgatsbacken
Ivory Symphony Skirt från Modcloth
Halsband från Gold Digger
Trinklettina skor från Irregular Choice
Läppstift My beautiful Rocket från Lime Crime
Armbandet är en present från Kicki

I am generally not the person who wears a whole lot of white, so when I wore my new gorgeous skirt from Modcloth to work on thursday people really took notice and I got so many compliments that it made me both giddy and a tiny bit dizzy. So I’ve worn it ever since. I love it!

Gladrags 10.05.02

21 thoughts on “Gladrags 10.05.02

 1. Katta Kvack says:

  @Tintomara
  Åh. Tack tack!

  @trollpia
  Fast det ska erkännas att de är lite trassliga att gå i.

  @glamqueen
  Tack snälla.

  @marybeth
  Tack 😮

  @Julia
  Bästa komplimangen. Jag gillar glada människor :nod:

  @Sanna
  Jag har haft den i typ fyra år och tror inte att butiken finns kvar. Jag ska spana efter den nästa gång jag går förbi på Götgatsbacken 😀

 2. Sofia (nibblah) says:

  Oh, du är verkligen urtjusig! Så många fantastiska detaljer, jag blir alldeles till mig <3 SÅ fin kjol, den klär dig ypperligt :)

 3. Åh, vilken tjusig kjol!
  Och hela outfiten är helt underbar, du ser så piffigt fin och pin-uppig ut!

  kram
  .-= Fifi´s last blog ..Tisdag =-.

Comments are closed.