Livet

Jag kommer minnas denna dag

Jag kommer minnas denna dag som dagen då saker gick min väg. Dagen då jag hade medvind och flyt. När tågen gick (typ) som de skulle och himlen var blå. När det var ljust när jag kom till jobbet och solen sken i mina ögon på lunchpromenaden. När jag tänkte att jag var sugen på köttbullar och potatismos och det fanns prick det på Hemköps lunchbuffé. När pulverkaffet blev perfekt och jag upptäckte att vi hade lördagsgodis kvar hemma som fick bli måndagsgodis. När roliga samarbeten klubbades och och jag lyssnade klart på en jävligt bra bok.

Ja, jag kommer minnas denna dag. Den 5 februari 2018, det var då det hände. Rustar mig nu för vidare vardagsmisär.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Dessi
  February 6, 2018 at 11:06 pm

  Haha så frekkin’ underbart! 😀

 • Reply
  Lois
  February 5, 2018 at 8:36 pm

  Härligt!!! Den enes bröd den andres jäkla skitmåndag, som man brukar säga.

 • Leave a Reply