Livet

Mjeh

Åh. Herre. Gud. Nu känner jag att januarihåglösheten börjar nå sin kulmen för mig. Satt hela dagen och suckade högljutt på jobbet medan jag kände mig precis som jag gjorde när jag var 14 och less på VÄRLDEN. Jag kollar mobilen en gång var femte sekund och Slaktar’n ba: väntar du på att någon ska höra av sig eller? Och det gör jag ju inte fast kanske ändå lite? Att det liksom ska hända något, NÅGOT. Obs universum, jag menar något kul! Lika bra att speca det på en gång. Men nej, inga bud om något kul alls hittills faktiskt.

Jag ger januarihåglösheten till den 15 januari, efter det får den lov att vända. Och gör den inte det så finns det ju alltid cava.

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Agnetha
  January 13, 2018 at 7:26 pm

  Helt off topic, men here goes: jag fick en kettelbell I julklapp. Nu nån dag (give or take…) efter julafton tänkte jag börja använda den. Smart som jag är mindes jag att du skrev ett långt inlägg om kettlebells för nybörjare på moveitmama alldeles nyss (eller kanske för ett år sen eller två), men jojomän, jag bokmärkte inlägget och klickade på det nu. Och upptäcker att domänen stängts ner. 🙁 jag vet ju att ni har slutat blogga där, och jag förstår det, men jag tänkte väl ändå att moveitmama skulle finnas där vid min sida, för alltid. Snyft. Saknar den bloggen. Är tacksam att du, Sofia och Mirijam fortsätter blogga ändå, men hur ska jag nu göra med min kettelbell?? Ja ja, jag googlar lite. Jag kommer att ta mig igenom det här. Men det finns inga träningsbloggar som är lika bra som moveitmama var.

  • Reply
   Katta
   January 13, 2018 at 7:29 pm

   Jo men kolla här! http://www.kattakvack.se/?tag=kettlebells Mina inlägg är hitflyttade, och på sida två av inlägg med taggen kettlebells, så finns det inlägget du letar efter. Visserligen utan bilder, men det var ju mest bilder på mig i träningskläder ändå

   • Reply
    Agnetha
    January 13, 2018 at 7:44 pm

    Men alltså, Katta, du är ju bara bäst! Tusen tack! 😍 nu jädrar ska jag köra pyramid med min 8-kilos från Rusta! (det kom jag ihåg när jag skrev önskelista inför julen!) tack! Igen! 🙂

    • Reply
     Katta
     January 13, 2018 at 11:18 pm

     Hurra! Ha ett gött pass!

 • Reply
  Mirijam
  January 12, 2018 at 8:41 pm

  URSÄKTA MEN VADÅ INGET KUL PÅ VÄG ATT HÄNDA, VAVAVAVA!?!?

  • Reply
   Katta
   January 12, 2018 at 8:42 pm

   Men det är ju EN HEL VECKA KVAR. (samt efter brytdatumet för januarideppen) Mmmm, mexikanskt

  Leave a Reply