Livet

Kämpa!

Seg startsträcka att börja jobba igen efter julledigheten. Man blir ju faktiskt jättetrött av att vara ledig. JÄTTEtrött. Också segt att inte hela tiden ha en godisskål inom en armlängds avstånd. Tror jag måste ta upp det som ett arbetsmiljöproblem faktiskt. Tur då att jag tar morgondagens halvdag flexledig. Det är jag faktiskt värd. Jag har för avsikt att lägga mig i mitt insta soffhörn och läsa böcker hela den lediga dagen

Eller just det, vänta nu, jag har ju småbarn. Får väl ägna fredagen åt att städa bort den här gamla dammiga julen som jag egentligen hade tänkt städa bort redan i söndags, men jag gjorde en smörgåstårta till tio personer istället (som vi bara var tre som delade på: winning) och gjorde efterrätt och sedan blev det inte så att jag hann städa. Eller hann och hann, jag var helt enkelt inte sugen.

Men ja, gott nytt år, för det glömde jag visst att skriva i måndags? Nu ska jag räkna mina läppstift.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  tigrushka
  January 5, 2018 at 10:30 am

  Jag började räkna mina läppstift men slutade när jag fick räda på att jag har tjugonio MAC och sju Shiseido Rouge Rouge läppisar. Det blev så på grund av mitt nyårslöfte fem år sen att bära läppstift varje dag.

  • Reply
   Katta
   January 6, 2018 at 1:54 pm

   Awesome nyårslöfte!

 • Reply
  Sarah
  January 5, 2018 at 9:04 am

  Varifrån är dina byxor? 😮 sjukt snygga

 • Reply
  Cia
  January 4, 2018 at 8:48 pm

  Satan i gatan vad jag blev sugen på smörgåstårta nu! Måste nog göra en absolut senast imorgon.

  • Reply
   Katta
   January 6, 2018 at 1:53 pm

   Bästa maten!

  Leave a Reply