Livet

Min önskelista 2017

Slaktar’n sa häromdagen, att om jag inte hostar upp en önskelista, så kommer jag inte få någon present när jag fyller år. Jag som älskar att få presenter när jag fyller år. Så jag lovade att göra en önskelista bestående enbart av saker som går att beställa inom Sverige eftersom min födelsedag är om blott en vecka. Here it goes!

Kategori: Men behöver du verkligen ha mer..? Ja! Det behöver jag!

Leuchtturm Notebook A5 Medium Dotted i färgen Lemonfinns att köpa via denna länk och färgen jag önskar mig är Lemon. Pris: 169 kronor

Copic Sketch 12-set Basic, för ja, jag behöver fler pennor, och jag vet, dessa är svindyra, men en önskelista är en önskelista. Finns att köpa via denna länk. Pris: 620 kr

Tombow 12-pack Dual Brush Pen är också en fin samling pennor. Finns att beställa hos Adlibris via denna länk och kostar 499 kronor.

Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set, fun fact från registrator Katarina: dessa är arkivbeständiga. Finns att köpa via denna länk. Pris: 149 kr

Anteckningsbok Fuck it från Monyay Club. Tänkte skriva att jag vill ha klistermärkena också, men to be honest är 149 kronor rätt dyrt för 22 klistermärken. Blocket kostar 139 (länk).

Kategori: Man måste ju ha något på sig också.

Tröja Til från Carin Wester på Åhléns. Kostar 399 och finns online och troligtvis på Åhléns City också. Storlek large tack.

Rosa Peek-a-boo beanie från Monki för 80 kronor. Finns i butik och online.

Kategori: Beauty (nej, jag har inte sånt i överflöd längre) (förutom nagellack) (och man kan ändå inte ha för många nagellack)

Linda Hallbergs Metallic Mysteries Palette som finns på Kicks (både online och i butik). Jag villhöver den väldigt mycket. Kostar 549 kronor.

Linda Hallberg Flash Crayons Rustic kit – jag inte bara villhöver dessa, jag behöver dem faktiskt. Har nämligen inga vettiga sminkpennor alls längre. Detta kit finns också på Kicks (butik och online) och kostar 499.

Kategori: Lite blandat och sånt för palla göra fler kategorier…

Unravel – för typ PC I guess, för jag har ingen koll på vad vi har för spelkonsoler. Vet inte ens om min dator klarar av ett spel på grund av har cirka noll utrymme på den. Men sånt går väl att lösa? Finns på Origin, där jag inte har ett konto, men min son som är en gamer kan säker hjälpa denna tant med sådant.

Gud vad jobbigt jag tycker det är att försöka fatta tekniska specar för hörlurar. Men UrbanEars Plattan II wireless (ca 990 kronor) eller UrbanEars Plattan II med sladd (cirka 500 kronor)  eller UrbanEars Plattan ADV Wireless (ca 690 kr) är fina och finns i snygga färger. Jag vet inte ens vad skillnaden mellan de två sladdlösa varianterna är, för jag orkar inte ens ta till mig informationen, men sladlöst vore onekligen toppen när jag tränar. Vilken färg som helst blir jag glad av, men vita lurar blir smutsiga för snabbt och röda är så skrikiga och svarta är ju fint men syns inte i väskan. Jag tänker blåa eller gråa eller lila eller gröna eller så. Finns på net on net och till exempel Adlibris.

Nej, det får räcka med dessa önskningar för nu kommer jag inte på något mer. Vad önskar ni er i julklapp i år?

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Susanna
  December 7, 2017 at 6:50 pm

  Älskar Unravel! Så mysigt spel. På min önskelista står bland annat nån tjusig ring från http://www.kajsaolbjorns.se så himla fina!

 • Reply
  Susanna
  December 7, 2017 at 7:48 am

  Älskar unravel! Så mysigt spel!

 • Reply
  Judit
  December 5, 2017 at 6:38 pm

  Gu vad intressant m sminkkritor! Berätta om hur du gör med dem?

  • Reply
   Katta
   December 6, 2017 at 6:56 am

   Har tänkt använda dem mest för ögonen, som krämskugga eller linser.

   • Reply
    Susanna
    December 7, 2017 at 7:46 am

    Alltså… Nog för att de säger att man kan ha pennorna på många ställen men tvivlar på att di bör ha dem som linser… Hehehe /bott i Göteborg tillräckligt länge nu?

    • Reply
     Katta
     December 7, 2017 at 6:53 pm

     Ha ha ha. Har jag skrivit det. Oops,

 • Reply
  Frida
  December 5, 2017 at 2:54 pm

  Här hört ett rykte att hörlurarna finns på giggan med. Mvh hon som har köpt minst 4 till ett bra pris 😉

  • Reply
   Katta
   December 6, 2017 at 6:57 am

   Giggan FTW

   • Reply
    Frida
    December 6, 2017 at 7:24 am

    Jag kan säkert langa rabatt ✌

 • Reply
  Elin
  December 5, 2017 at 10:39 am

  Carin Wester tröjan, har du prövat den? Har för mig att du är kortare och mindre än mig? Jag köpte flera tröjor från Carin Wester och måste säga att de är stora i storlekarna, bland annat drunknade jag i tröjan ovan då jag tog min vanliga storlek. Och de håller storleken då jag tvättat dem 🙂

  Jag har önskar mig vantar och mössa för vinterjogg, trådlösa hörlurar (dock noll idé på modell). Sen noll idéer, drömmer lite om en resa, men vet inte när eller vart den skulle gå..

  • Reply
   Katta
   December 6, 2017 at 6:58 am

   Oj då. Då kanske jag ska ta en sväng och se hur den sitter. Jobbar ändå nästan vägg i vägg med Åhléns nu för tiden.

  Leave a Reply