Livet

Skärmdumpar från mobilen

Jag gör vansinnigt många skärmdumpar med mobilen. Jag skojar inte ens, min katalog för skärmdumpar är helt sinnessjukt stor. Älskar att skärmdumpa saker för att KOMMA IHÅG. Sedan glömmer jag bort det ändå, för sånt är mitt minne. Jag tycker däremot att det är väldigt kul när andra bloggar upp ett urval av sina skärmdumpar (vet inte ens varför jag tycker det är kul, men man måste faktiskt inte veta allt om sig själv). Så här kommer ett massivt urval av min ännu mer massiva samling skärmdumpar.

Skärmar jag dumpat för att det är bra att spara smarta ord (så man inte glömmer dem, men sedan glömmer ändå).

TRUE!

Alltså: (typ) alla kalas alltid…

Vill SÅ gärna ha en sådan här mugg, men skriver för fult för att göra en åt mig själv. Men vem vet, en dag kanske jag gör en egen fast ful?

Tänkte göra en egen variant på denna där det skulle stå I may be an asshole, but at least I know the difference between stationary och stationery. Men så fegade jag ur eftersom jag inte gillar att stöta mig med folk.

En konversation jag hade med min son och sedan med min man. Kände mig älskad…

Ätbart som jag skärmdumpat pga mmmm

Vi ska renovera vårt kök. Dom här bilderna har jag skickat till Pärre pga snyggt kakel, klinkers etc. Han har gjort tumme ned på samtliga. Hrmph!

Katter har jag skrämmande många skärmdumpar med på grund av väldigt relaterbara

Saker man relaterar till som förälder

Och tydligen har jag även relaterat till hårproblem

När jag inte mått så bra:

Peppiga stunder att minnas

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna Maja
  November 20, 2017 at 8:32 pm

  Att sätta upp håret för att koncentrera sig, kan relatera till det så himla mycket! Men så har jag hår nästan ända till midjan också. Helt omöjligt att arbeta när det hänger och dinglar och stör tankarna ju!

  • Reply
   Katta
   November 21, 2017 at 8:41 pm

   Ja men eller hur. Jag har inte ens långt hår men det GÅR INTE ATT TÄNKA med det utsläppt

  Leave a Reply