Livet

Fotografering på stadsbibliotek och granda toaletter

Men hallå, bra dag igår! Även om den började med att jag tvättade ansiktet, tonade, smörjade med serum och kände mig ren och glowig, varpå Eddie glatt utropade: MAMMA! DU SER UT SOM EN ZOMBIE! Så att säga att jag hade lite att jobba med rent smink- och hårmässigt innan Sofia och jag skulle fotas av Anna, är icke en överdrift. Och att då inse att jag slarvat bort min foundation, jubel och klang! Som tur var hittade jag en mineralfoundation i gömmorna, och tyckte till slut att jag ändå såg helt okej ut! Visst, lösfrallorna blev lite sneda, men det har ju blivit lite som mitt signum, så vad gör väl det?

Är så glad att Stadsbiblioteket gav oss tillstånd att fota där, för jäklar vilken fantastiskt miljö det är. Alla böcker, allt ljus, allt awesomeness. Är också himla glad att Anna ville fota oss, hon är så himla trevlig att jobba med.

Efter fotograferingen åkte Sofia och jag till Östermalm. När jag fyllde fyrtio fick jag ju ett presentkort för en sittning med Afternoon Tea på Grand Hotel och helt plötsligt hade det gått nästan ett år och presentkortet var på väg att löpa ut och Cadierbaren var fullbokad till januari, men eftersom Sofia är en sådan smooth talker, så fick vi ett bord  igår när hon hörde av sig till dem för ett någon månad sedan. Puh! För detta hade jag ju inte velat missa. Vi började med champagne och slutade som två mätta högar i varsin fåtölj. Sedan bestämde vi oss för att äta oss igenom Stockholms afternoon tea utbud för varför inte?

Men hörrni, om ni ska till Grand, eller om ni råkar vara kissnödiga när ni går förbi Grand, då måste jag verkligen rekommendera att ni besöker deras toaletter. Eller alltså, ni behöver inte ens vara kissnödiga, gå dit ändå och tvinga din kompis att ta foton på dig i den fina miljön. Gärna när du poserar med ett läppstift. Sedan ser ni till och tar en bild tillsammans också. För jag menar, det är inte många toaletter som är så här flotta och har så bra selfiespeglar faktiskt. Men säg inte till Grand att jag sagt det.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply