Livet

En vecka i backspegeln (och en helg på g)

Jag är ju sjukskriven i ett par veckor. Ni kanske undrar vart inlägget om det tog vägen? Det kommer tillbaka. Men det började trilla in en del mail (inte från er alltså) och just då kände jag att jag nog inte vill att det ska ligga ute just precis nu. Vi får se hur länge just precis nu är.Men tack för alla era kommentarer, både här och på instagram. Jag mår bättre redan, nu när stresstriggern liksom har tagits bort ur min livsekvation så kan jag andas lite djupare igen. Inte minst kan jag äta mat igen, och det uppskattar jag verkligen. Jag älskar att äta mat.

Jag har varvat tiden denna vecka med lite olika saker. Långpromenad i soligt novemberväder (hallå, sol i november, då måste man ju ut och gå), ligga på soffan och kolla serier på Netflix (det blev väldigt ostrukturerat eftersom jag hade tänkt att bingewatcha Riverdale, men jag hade tydligen redan sett alla släppta avsnitt, så istället har det blivit ett avsnitt av Salem, som jag trodde skulle vara historiskt drama med visade sig vara typ halvmesig skräck, och lite Sherlock, eftersom jag glömt att se de sista två avsnitten av senaste säsongen), klippa håret (som sig bör vid livskris), skriva rätt mycket, och vänja in mig på godis igen medelst nötcreme och banana skids (funkade jättebra, behövde nästan noll invänjning).

Första dagarna kände jag mig jättepigg, men igår kom någon stor trötthet ångades och typ körde över mig på väg hem från frisören. Imorse bestämde jag att barnen fick vara hemma med mig (Morris har dragit på sig samma skithosta som Slaktar’n och jag släpat runt på sedan höstlovet), gav dem frukost och satte på TVn och somnade sedan om som en liten gris i soffan till halv tio. Herre vad min kropp behövde det. När jag vaknade ringde jag Stadsbiblioteket och frågade om vi får fota där imorgon, det fick vi.

Fota vad, kanske ni undrar nu? Pressbilder till podden. Vi brukar ta nya kring varje poddfödelsedag. Eller okej, det här är ju bara vår andra poddfödelsedag, men vi tog bilder vid poddens födelse och sedan tog vi nya när podden fyllde ett. I år levlar vi upp och har anlitat en fotograf. Inte vilken fotograf som helst: Anna aka Mandalaya, som ju fotat mig tidigare, om ni minns. Anna är inte bara en skitbegåvad fotograf, hon är även otroligt trevlig och jag kände mig inte obekväm för en sekund framför hennes kamera, så det ska bli ett nöje att jobba med henne igen. Och vet ni, om ni kanske sitter och tänker att ni borde boka en familjeplåtning, spana för all del in Annas portfölj, älskar bilderna hon tog på mig och Eddie.

Fotograf Anna Åberg

Efter vi har fotats, ska jag casha in min fyrtioårspresent som Sofia gav mig, så då tågar hon och jag iväg och tar oss afternoon tea på Grand Hotel.

Ja, det ser ut att bli en trevlig lördag minsann!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Egon
  November 19, 2017 at 11:35 am

  Ta hand om dig! Kram!

  • Reply
   Katta
   November 19, 2017 at 2:07 pm

   Tack <3

 • Reply
  Nina
  November 18, 2017 at 10:07 am

  Vad skönt att du kan andas och äta igen! Och sova! Blev lite orolig där ett tag.

  • Reply
   Katta
   November 19, 2017 at 11:33 am

   Ja, jätteskönt verkligen. Och tack <3

 • Reply
  Åsa
  November 18, 2017 at 7:55 am

  Bra gjort! Är lite i samma sits. Och så ska en förutom att prestera på jobbet som ger mig ångest, komma hem vara snäll mamma och trevlig sambo 😖

  • Reply
   Katta
   November 19, 2017 at 11:32 am

   Ja fy fan alltså, så jävla kämpigt. Hoppas det löser sig för dig <3

 • Reply
  Skalenlig
  November 17, 2017 at 11:22 pm

  Härliga bilder! ♥ Äta is da shit! Hoppas du får må alldeles jättebra!

  • Reply
   Katta
   November 19, 2017 at 11:32 am

   Men verkligen, mat gör faktiskt under! Och tack!

  Leave a Reply