Ytligheter

Beautybästisar – November 2017

Vi kan kalla dessa för månadens beautybästisar, men i ärlighetens namn så har de varit mina bästisar rätt många månader. Det allra bästa betyget jag kan ge en produkt, det är att jag köper den igen, och det har jag gjort med alla dessa.

Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask

Åh hörrni, denna återfuktande ansiktsmask är banne mig ljuvlig. Jag använder den inte så mycket som en mask som snarare en nattkräm. Kallas det för nattmask då? Det kanske det gör, men det är väl lite skitsamma, för med denna i fejjan över natten så behöver du inte en nattkräm också. Jag lägger helt enkelt denna innan jag går och lägger mig, masserar in den en smula (men ibland är jag fortfarande lite krämigt vit i nyllet, det bjuder jag på) och sedan sover jag som en drottning (om man räknar bort mina sömnproblem alltså). När jag vaknar så ser min hud inte tio år yngre ut, men fasiken hörrni, den ser bra mycket gladare ut än vad den gjorde på kvällen, och det är väl allt man kan önska sig en risig novembermorgon? Den kostar 389 kronor hos Skincity, är superdryg och värd varenda himla krona.

Gilda Cosmetic AHA Mask

Om jag hade läst om denna mask och sedan sett priset hade min spontana tanke nog varit att stå över, för även om många masker kostar bra mycket mer än 450 kronor, så tycker jag ändå att det är mycket pengar för 50 ml produkt till ansiktet. Men! MEN! Denna ansiktsmask är nog hand down, en av de bästa masker jag testat i hela mitt liv – och jag har banne mig testat många masker. Gilda är ett märke som många säkert inte hört talas om, om man inte råkar vara särskilt intresserad av just hudvård eller går till en hudterapeut som använder sig av Gildas sortiment, men en sak ska ni veta om Gilda, bakom den blygsamma (och, let’s be honest, lite tråkiga) designen, gömmer sig riktigt jäkla bra produkter och AHA masken är inget undantag. Den här masken får mig att pirra, både i ansiktet (helt normalt och går över efter en liten stund) och i hjärtat när jag ser resultatet i spegeln, för jag ser verkligen resultat när jag använder denna. Huden ser piggare ut, får lite glow (glow är härligt) och ja, den gör mig glad, helt enkelt. Den kostar 439 kronor och om du tycker det är dyrt, önska dig en i julklapp. Seriöst, den är fantastisk. För en riktig pick-me-up brukar jag lägga AHA masken på kvällen, när jag sköljt bort den smaskar jag på Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask över natten och vaknar till ett lite piggare ansikte än vanligt. Praise!

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Ja. Den luktar banan. Jättemycket. Nej, lukten försvinner inte när håret torkat. Så om du inte gillar lukten av banan (mer specifikt skumbanan) kanske inte denna hårmask (trendord för hårinpackning) är något för dig, men om du tycker att det låter mums, eller om du kan tänka dig att i alla fall stå ut med att lukta bebismat, så kommer du belönas med det mjukaste håret du haft på länge. Det finns schampo och balsam i samma serie, men de är väl lite som vilket schampo och balsam som helst (dock med lukt av skumbanan, så om du är ett fan så för all del, kör i vind och kitta dig med rubbet). Men inpackningen, holy banana, den är bra härlig den. Kostar 195 kronor.

There you go! Mina favoriter just nu! Vilka beautyfavoriter har du just nu?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply