Livet

Augustambassadörer! Yay!

Vi är sjuka här i Casa Kvack. Började misstänka att något var i görningen när Eddie kroknade i bilen på väg hem från bion igår (vi var på bio 9.55, så det var inte så att det hade varit en lång och tuff dag), men i slutändan var det min mage som kajkade ur först. Sedan vaknade Eddie med feber och nu sitter vi här i varsitt soffhörn och överlever.

Roligare då är ju att Sofia och jag är ambassadörer för Augustpriset i år igen, denna gång för årets svenska skönlitterära bok. Peppen på detta är stor, då det var höstens höjdpunkt förra året att ambassadöra loss för Augustpriset.

Jag gjorde en video med lite mys från förra årets ambassadörsskap och kastade ut på vår YouTube förra helgen. Kolla på den vettja, och hör oss bröla när Ann-Helen vinner för bästa barn- och ungdomsboken. Det blev nästan lite hockeymatchstämning på oss där, på ett bra sätt alltså.

Här är viden. Nu ska jag lägga mig platt i soffan igen och klappa ömt på min sjuka mage. Eller nej, jag låter nog bli att klappa på den, för då känns det bara värre.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Monna
  October 19, 2017 at 9:25 pm

  Usch, krya på er!
  Måste säga att jag tyckte den här meningen var väldigt rolig: “i slutändan var det min mage som kajkade ur först”! Men min humor är lite udda. Här kryddad med kissobajshumor.

  • Reply
   Katta
   October 22, 2017 at 12:37 pm

   Ha ha ha! ELLER HUR!

 • Reply
  Marie
  October 17, 2017 at 9:20 am

  KUL med August!! Och krya på er!

 • Leave a Reply