Livet

Höstterminen hittills

Början på ny termin och nytt jobb och nya morgonrutiner har inneburit att jag “inte hunnit”:

– Blogga
– Träna
– Skriva
– Städa
– Vika tvätt

Däremot har jag hunnit:

– Kolla på hela första säsongen av Designated survivor (tur att säsong 2 börjar typ nästa vecka)
– Börja kolla på 13 reasons
– Smakat på två av höstens nya chipssmaker
– Firat fyraåring
– Gått på grönan
– Fått ischias (troligtvis falsk ischias, men ändå)

Och idag visade det sig att det var dags för terminens första VAB.

Hur har ni det så här en månad in på höstterminen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anja
  September 22, 2017 at 7:19 pm

  Starkt gilla på de prioriteringarna! Själv är jag så övertygad om att jag MÅSTE börja träna, äta hälsosamt och lägga mig tidigt att jag i princip tror att jag redan gör det (fast jag i verkligheten rör mig minimalt,äter för mycket choklad och lägger mig för sent). Tankens kraft är stark!

 • Reply
  Johanna
  September 21, 2017 at 1:33 pm

  Bra jobbat! Det låter som mycket kloka val. Är nyfiken på vad du tycker om 13 reasons. Själv ser jag fram emot säsong 2 av Designated S med blandade känslor. Älskar Kiefer men tyckte slutet på s 1 kändes lite krystat. Som om de fick en andra säsong beviljad i sista sekunden. Men håller tummarna!

 • Reply
  Anna
  September 21, 2017 at 11:19 am

  Jag förstår och känner igen det mesta, även prioriteringarna! Men looova att det finns på din to-do lista att lägga ut receptet på kladdkakan som var som en bulle (eller något?, hittar inte inlägget längre och är för ofokuserad för att leta alltför långt bak i tiden). Så länge jag vet att den kommer någon gång är det lugnt, förmodligen till och med bra om det dröjer ett tag så att jag kan fokusera på min höstutmaning om att förbättra kosten.

 • Reply
  Clara
  September 21, 2017 at 10:50 am

  Fantastiska prioriteringar!

 • Leave a Reply