Livet

Semester 2017: dag 38

På onsdagen vaknade vi till regn. Underbara regn. Vi hade dock redan planer: att åka till Älskade Traditioner på söder och fika. För det hade jag lovat mina barn. Eftersom jag hatar att vänta, såg vi till att åka till på förmiddagen för att undvika den stora invasionen av fikagäster. Vi möttes av ett nästan helt tomt café, vilket ju var trevligt. Jag råkade beställa vanliga milkshakes istället för freakshakes och hade dåligt samvete för det ett tag och kände mig som världens dummaste mamma. Sedan bestämde jag mig för att skita i att ha dåligt samvete för det var ju ändå fina milkshakes. Fast ska sanningen fram har jag fortfarande lite dåligt samvete över att jag beställde fel. Bu!

Sedan tog vi en promenad på söder och hamnade utanför Influencers of Sweden där Linda var på plats, så vi gick in för att säga hej till henne. Med andra ord: vi kaosade loss där inne i en kvart innan jag kände att det nog var bäst att släpa vidare kaospatrullen och lämna ett härligt lugn efter oss. Det är väldigt mycket min känsla alla dagar just nu, att vart jag än kommer så är det med kaos och oreda. Vi bråkar och gnäller och tjatar så mycket att vi är prick det tråkigaste sällskapet ever. Förlåt alla.

På tal om Influencers of Sweden – om du blir PRO-medlem under augusti får du en kurs på köpet. Så här i slutet av sommaren går jag med sedvanliga drömmar om att få fart på bloggen rejält och kunna blicka tillbaka om ett år och ba: JÄVLAR VAD DET HÄNT GREJER MED BLOGGEN PÅ BARA ETT ÅR. Vi får se om detta läsår blir läsåret jag inte bara fantiserar om det.

Efter vårt högljudda besök hos Linda gick vi först till USA Godis i Skrapan och sedan till The English Shop i Söderhallarna och köpte godis. För det är ju trots allt semester och kroppen tränger godis alla dagar.

Sedan åkte vi hem och åt en sen lunch. Barnen åt korv med bröd (undrar hur många korvar vi konsumerat denna semester?). Tonåringen och jag åt snabbnudlar. Eller förlåt, ramen heter det väl nu för tiden. Älskar fan snabbnudlar ramen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply