Livet

Semester 2017: Dag 33

Förra fredagen vaknade vi till jättevarmt sommarväder. Om man med jättevarmt menar 24 grader och det gör man ju den här sommaren. Så ja, vi gjorde det enda rätta och knatade ned till badet. Det var vi sannerligen inte ensamma om att göra, men på något magiskt sätt ser det ut som om vi hade stranden helt för oss själva på bilderna jag tog. Ja, SÅ bra har jag blivit att vända folk ryggen. Tydligen.

Framåt eftermiddagen tvättade jag håret. Och fixade det. Och sminkade mig. Sedan tog jag spexiga bilder på mig själv och skickade till Sofia som vi skrattade åt eftersom jag körde en trendig tungbitarpose. Det gäller att vara on point etc etc. Men på riktigt, jag har har en sommar där jag känt mig fulast i världen. Det har tagit så mycket energi att det inte varit klokt. Förra fredagen kände jag mig rätt fin, i alla fall tills lockarna i håret hade hängt ut sig och mascaran satt under ögonen istället för på fransarna. Men det var en härlig timme när allt satt där det skulle. Bildbevis högst upp i inlägget.

Anledningen till att jag piffade mig var att vi skulle på 46-årskalas, Morris och jag. Pärre mellanlandade hemma mellan jobb och mer jobb och Eddie fick stanna hemma med honom. Ibland är det rätt värt att dela på de två små, för att maxa chansen att få äta lite mat i (typ) lugn och ro.

Morris fick hänga med sin kompis Iris och jag fick hänga med Märta och Linda och en flaska cava. Skål!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply