Livet

Semester 2017: Dag 32

Förra veckan var överlag en ganska chillad vecka. Vi tog det väldigt lugnt så när som på korta utflykter till centrum och badet (ja, och till mamma på tisdagen då, som var lite längre men inte jättelångt). I torsdags så gjorde vi nästan ingenting alls förutom att gå och handla (trodde på riktigt att jag skulle få tag på hawaiianskt havssalt i Skogås Centrum – LOL) och sedan gick vi hem och lagade kalua pork. Jag ÄLSKAR kalua pork (obs, har inget med likören eller kaffe att göra) och ska berätta en dag hur man gör (om ni inte hinner googla innan vill säga, men ja ja).

Framåt kvällen när min kalua pork var klar serverade jag den nästan som en pokébowl pokésallad. Det var så jävla gott att jag tyckte jättemycket om mig själv resten av kvällen.

Barnen var på varierande humör. Onsdagen var rätt harmonisk, och då blir ofta påföljande dag lite mindre harmonisk. Men vi överlevde. Hurra.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply