Livet

Semester 2017: Dag 30

Förra tisdagen öppnade pingskyrkans second hand i Huddinge. Denna guldgruva av fina saker till rimliga priser. Eller nej, skoja bara. Det VAR en guldgruva, sedan tipsade Elsa Billgren om den i sin blogg och ja, vissa dagar är det kö in. Kön består ofta av pensionärer som säljer vidare sina kap på diverse bakluckeloppisar, och JÄVLAR vad dom är snabba på att plocka godbitarna. Men jag lämnade ändå barnen hos min mamma som bor ett par minuter därifrån och gick dit. Det var sjukt lite folk faktiskt, men det fanns bara skräp. Köpte ingenting. Inte ens en endaste bok, trots att det just bland böckerna det faktiskt fanns lite saker som inte var skräp. Men alltså, man kan ju låna böcker på biblan. Älskar biblan!

Vi åt lunch hos mamma efter mitt misslyckade försök att bränna pengar. Tur att jag innan vi gick till mamma blev övertalad (söndertjatad) av barnen att köpa lyxchoklad åt dom, så jag i alla fall hade fått göra av med lite. Puh! Enligt utsago var chokladen god. Jag vet inte, för jag fick inte smaka.

Men tji fick dom, för på kvällen cyklade jag hem till Elin. Elin och jag hängde massor när Eddie var liten eftersom hennes dotter är nästan prick jämngammal. Hon hittade mig via bloggen när hon var nyinflyttad häromkring och ba HEJ, ska vi hänga. Och det gjorde vi. Sedan har vi haft det nästan pinsamt svårt att träffas, så fort vi har något planerat har antingen någon hos henne eller någon hos mig blivit sjuk. Oftast hos mig. Alla dessa barnsjukdomar har drabbat mitt sociala liv rätt mycket överlag faktiskt, vet inte HUR många dejter jag fått ställa in pga diverse virus och bakterier. Men i tisdags hängde vi barnfritt. Jag blev bjuden på sallad på hennes altan och sedan drack vi cava i deras spa-bad. Ja, ni förstår ju att det inte gick någon nöd på mig. Och på vägen hem såg jag en räv på jättenära håll, det var först när den såg galenskapen i mina ögon som den vek av från vägen och upp i skogen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply