Livet

Semester 2017: Dag 28

Förra söndagen bjöd ju inte direkt på något kalasväder, det kan man ju inte påstå. Det småregnade, det blåste som fan. Och så blåste det lite till. Vi satt mest inne och kurade i stugan i väntan på att åka hem.

Ibland var barnen tvungna att springa av sig – uppenbart att de upplever värme vs kyla på lite olika sett, dessa tu:

Medan barnen lekte passade jag på att ta livsbejakande bilder på berget. Misstänkte ett tag att båten som passerade kanske trodde att jag försökte signalera ett nödläge när jag stod där med koftan fladdrade i vinden, men antingen är de vana vid instagramposörer eller så sket de i eventuellt nödläge, för de fortsatte att tuffa rakt förbi oss i alla fall.

Båtfärden hem bjöd på totalt skitväder. Det syns inte på bild, men Robins jacka var helt dygnsur. Han fick dra upp luvan framför ansiktet för det piskade upp vatten på oss utav bara tusan. Burr.

Och så var den helgen över, i ett himla nafs. Varför ska tiden gå så jädra snabbt?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply