Livet

Semester 2017: Dag 26

På fredagen insåg jag att om jag hade haft en vanlig semester på fyra veckor som jag brukar ha, så hade den här dagen varit min sista lediga dag. Och är det inte märkligt att blotta tanken på detta gav mig en härlig släng av snart-är-semestern-slut-ågren. Trots att jag ändå hade tre veckor kvar innan jag FAKTISKT hade min sista lediga fredag. Hela kvällen satt jag sur som en citron i soffan och undrade varför jag inte i alla fall minst bor på västkusten, är sjukt kreativ och driftig och surfar lite och har en härlig butik. Fast nu gör jag ju inte det – jag är en statlig tjänsteman som bor söder om söder och verkligen inte surfar ens lite. Ja, förutom på nätet då. På nätet surfar jag jättemycket.

Innan jag gick in i denna träliga depp, var min poddpartner och BFF Sofia här och lurrade med mig och alla våra barn. Till och med tonåringen visade sig i köket, men han vände snabbt om när han såg att vi åt sallad. Inte för att han inte äter sallad, men jag hade haft lök i den och tonåringen hatar lök. Personligen tyckte jag att salladen var rätt awesome – jag menar, jag hade toppat den med hemmagjorda sötpotatischips. Bara en sådan sak liksom. Överlag är mitt salladgame rätt starkt faktiskt, inte bara på sista tiden utan typ de senaste åren. Jag gör jävlar i mig bra goda sallader.

På kvällen brände jag av ett pass med skivstången. Det var tungt och jag var tvungen att individanpassa passet (som finns i mized.se) till den individ som jag råkar vara. Passet var faktiskt rätt kul och svettigt men när jag skulle ta en peppig träningsbild så blev alla bilder skitfula och till slut var jag sur som en citron igen.

Kul.

Förresten – detta är en väldigt vanlig syn när jag kommer ned från övervåningen: E med pennorna i högsta hugg och en samling av konstverk strösslade kring sig. Åh vad denna unge tycker om att rita. Det är så detaljrikt och färgglatt och ninjas och pokemons och alla i familjen. Jag får lite ont i magen av tanken på att han börjar sexårs om superkort tid nu (bara tio dagar kvar) – vart tog min bebis vägen? *gråter lite*

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ia
    August 11, 2017 at 2:54 pm

    Åh men VARFÖR hamnar man i slut-på-semestern-deppen sådär löjligt för tidigt?! Jag började för säkert två veckor sen med mardrömmar och annan dålig sömn. Nu har jag mest panik. Och är ledsen. Och sur. Men mest panikslagen. Jag menar det är ju 10 månader kvar till nästa gång, för jag hann ju inte bli klar med min sommar… fan.
    Tur att jag gillar mitt jobb och mina kollegor i alla fall.

  • Leave a Reply