Livet

Semester 2017: dag 24

På onsdagen förra veckan vaknade vi till solsken. Och rätt okej temperatur. Och inte storm. Mot stranden, pekade jag med hela handen och packade ned resterna av kladdbullen (som Eddie döpte kanelbullekladdkakan till), badrockar och handduk. På med badkläderna, sedan tjafsade vi oss iväg. Ack vad mycket vi tjafsar just nu. Känner mig inte helt säker på hur kul de egentligen tycker att det är med långledighet, eventuellt är det bara mitt samvete som tycker att långledigt i 8 veckor för barnen är great. Eventuellt.

Väl på stranden badade vi. Och tjafsade. Och låt mig helt enkelt klippa in mitt något desperata instagraminlägg som jag postade när vi kommit hem från stranden:

Det blev en liten stund av trevligt strandhäng.sedan dök andra mer välartade familjer upp. Familjer med barn som lyssnar och har uv-dräkt och rejäla lager med solkräm som inte glömts bort. Familjer som känner varandra och som sätter sig i en stor klunga och ba MYZER över att de inte en enda gång behöver hota sina barn med att glassbilen är som tomten och kommer bara till barn som inte bråkar.

När vi går därifrån vet ALLA vad mina barn heter, medan jag inte har en aning om vad några andra barn har för namn. Men de har å andra sidan inte ägnat all publik tid åt att kasta sandkockor, skvätta vatten på barn de inte känner och skrika åt sina syskon för att de inkräktar på något osynligt revir som bara barnen Stenskytt verkar ha koll på.

Hatar fan att hänga på stränder där det finns så jävla välfungerande familjer. HATAR. Och jämna solbrännor hade de också.

Körde ett kettlebellpass någon gång under dagen, men jag minns inte om det var före eller efter badet, eller om det var före eller efter Pärre kom hem. Eller ens om det var före eller efter nattning. Den hågade hade ju kunnat kolla tidsstämpeln på bilden, men vem är ens hågad nu för tiden? Passet bjöd Elin (ni vet, min PT) på via sin blogg – det var tufft och fyllde mig med smugness när det var klart – älskar post-träning smugness.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply