Livet

Semester 2017: dag 6

I lördags var det dags för oss att ta vårt pick och pack och dra till Elgö för att vara här i en vecka. Ni ser ju på bilden här ovan vilket härl det är med sommar och sol och vatten. Sekunden efter slog en våg upp över mig och Morris. Friskt, kan man säga. 

Väl ute på ön svidande vi om till jobbkläder. Robin målade på nya huset.

Jag målade på gamla.

Till slut blev jag nästan vän med stegen, men fan vad läskigt det är med stegar på stenig mark. 

Barnen byggde ett fågelbo. “Fågelbo”. Kolla här på vad de byggde:

Jag menar, säg inte att det inte har en slående likhet med en magisk cirkel med ett altare:

(bild från internet) 

Och jag är ledsen, men dessa barn är banne mig inte trevliga wiccans, det är svart magi rakt igenom. Tiny satans. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply