Livet

Semester 2017: dag 5

I fredags gick vi på bio. Vi åkte till SF Scandinavia i Mall of Scandinavia – flott ställe ändå. Barnen var också impade. Vi såg Dumma mej 3, och åt upp våra popcorn och godisar innan vi ens var halvvägs genom filmen. Då vände sig Morris till mig och frågade: Vad ska vi göra nu? Jag sa att vi ju var på bio. Han ba: Ja men vad ska vi äta nu? Vi gillar våra snacks yo! Sedan åkte vi hem, Pärre jobbade sina helgtimmar, jag ägnade mig åt att bråka med barnen och tänkte sedan att ett danspass att svettas till på Youtube, det vore väl fräsigt? Det var inte fräsigt alls, det var bara förnedrande. Ibland får jag för mig att jag har någon form av vilande koordination i kroppen och att jag EGENTLIGEN hade kunnat bli dansare, om jag hade fortsatt med jazzdans där i femte klass. Men nej. Denna kropp och denna hjärna rymmer banne mig inget jävla groove alls. Första videon gav jag upp efter fem minuter, andra videon var visserligen okej för den innehöll geapevines (det känner jag ju igen från mina aerobicsdagar), men när Pärre kom hem tio minuter in i den tappade jag feel, men så började han göra ngt ölbryggigt så drog jag på en tredje video. Det var en cowboydans. Alltså. Orkar inte ens. Jag gjord hela kvarten i vredesmod och sedan drack jag en öl och åt popcorn. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Carin H Brander
    July 16, 2017 at 10:16 pm

    Eh. Vad söker jag på för att hitta de här dansvideosarna? Mvh pensionerad cheerleader som nog mest ska dansa hemma i vardagsrummet numera.

  • Leave a Reply