Livet

Semester 2017: dag 4

På semesterns fjärde dag hade vi en läkartid bokad åt Eddie och för blott lite kiss i en mugg och ett nålstick i fingret fick han ett klistermärke, två små leksaker till sig själv, en leksak till sin lillebror och ett extra plåster i en annan färg eftersom han inte kunde välja. 


Rätt bra utdelning och helt klart det billigaste sommarnöjet hittills. Proverna såg dessutom bra ut, så vi firade med att åka till Bauhaus för att köpa arbetsskor till Slaktar’n. 

Och sedan åkte vi till Haninge för att köpa skor till barnen och glass till alla. Det tyckte barnen var så här kul:


Sedan tog vi det rätt chill hemma resten av dagen. Lite film. Lite platta. Lite konst. 


Och jag avrundade dagen med att göra en sallad som blev löjligt god! Grillade nektariner med snabbfräst röd lök och grönkål (kålen från balkongodlingen, no less) och fetaost. En blandning av sött och salt, som allsångsentusiaster skulle sjunga, och denna sallad var banne mig värd att sjunga lite över. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply