Livet

En förbannad podd träffar Mats Strandberg

Just precis nu, klockan fem i arla morgonstund, kommer det plinga till i din poddapp om du prenumererar på En förbannad podd, vilket jag hoppas att du gör för det är ju tveklöst världens bästa podd om böcker och läsning. Inte minst är det så skönt att få vara förbannad i början av varje avsnitt. Men anyways… i dagens avsnitt träffar vi sommarens mest omskrivna författare: Mats Strandberg! Ja jävlar hörrni vad Hemmet, Mats senaste bok, har tagits emot väl. Jag blir ganska ofta missklädsamt avundsjuk när vi intervjuar författare till podden – där sitter dom och har lyckats liksom. Men samtidigt har alla vi intervjuat varit så himla trevliga och begåvade att det inte går att vara öppet avundsjuk – så berätta det inte för någon att jag kämpar med dessa känslor, det får faktiskt stanna mellan oss.

Men hörrni, lyssna på avsnittet. Lyssna på podden. Jag tänker att Sofia och jag ska ta över världen (eller i alla fall Sverige) med den här podden, men vi är ljusår från Sigge och Alex – LJUSÅR! Så lyssna, älska och sprid oss gärna.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Em
    June 13, 2017 at 1:30 pm

    Hade jag gillat poddar hade jag definitivt lyssnat. Men jag lyssnar inte på nån podd överhuvudtaget…

  • Leave a Reply