Livet

Jobbar tydligen med teenangst just nu

Det är så oerhört lätt för mig att dras ned i ett tonårsangstigt hål av varförtyckeringenommig? över typ minsta lilla. En så oerhört tråkig egenskap och något som verkar gå lite upp och ned i sin intensitet. Just nu är det väldigt mycket upp, med andra ord väldigt mycket angst. Och när jag angstar över att alla glömmer bort mig så blir jag ännu mer tonåring och tänker att det är för att jag är töntig och tråkig och det är klart att folk inte vill umgås med mig som är en sådan  loser. Och som om det inte vore nog smyger jag helt plötsligt längs med hyllorna på Ica för att undvika det där gänget med fräsiga tonårstjejer som är där och handlar för mitt hår är oborstat och jag har fula kläder och ett finne på hakan stor som Kungsholmen och herregud varför tar det så lång tid för dem att välja glass. Mmm, glass. 

Ja jösses hörrni, och jag kan inte ens skylla på pms den här veckan. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin Wästfelt
  May 17, 2017 at 8:54 pm

  Den här årstiden kan vara väldigt krävande. Är dock övertygad om att folk tar kölapp för att vara din kompis!

 • Reply
  I will not keep calm and you can fuck off
  May 16, 2017 at 6:59 pm

  Haha, här har du en till! Som fungerar likadant, i en ständigt svajjande bergochdalbana. Drygt som tusan. Och jäkligt onödigt. Men aja, har det varit så i 46 och ett halvt år så är det nog bara att vänja sig. Och komma ihåg att det just svajjar, dvs ibland är jag ju ÅSM! Du också, jag tycker du är jäkligt ÅSM, det jag känner till så här över nätet.

 • Reply
  Lisa
  May 16, 2017 at 4:26 pm

  Men du som verkar vara en så strålande bra person! (Vet dock exakt vad du menar)

 • Reply
  Frida
  May 16, 2017 at 9:13 am

  Men jag vet! Vissa dagar är jag så himla ängslig över att ingen tycker om mig och att jag inte har några vänner alls. Fånigt!

 • Leave a Reply