Livet

I did it (varsågoda för att ni kommer sjunga på Dora hela dagen nu)

Hallå, jag klarade det! Jag dog inte hos tandläkaren. Visserligen har de inte börjat laga mina tänder och ta alla mina pengar än, så tid finns ju, men jag överlevde gårdagens besök och både tandläkaren och tandsköterskan var awesome! Ser nästan fram emot att gå dit nästa fredag och ge dem alla pengar för att laga de tre hål som jag gick dit för (eller nej, det ser jag inte fram emot, men jag tänker låtsas). Tänker att jag kanske kan bli tandläkare när jag redan är så pass bra på självdiagnoser ändå?

Nu ska vi borsta oss och åka till Parken Zoo.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Monna
  May 10, 2017 at 10:18 pm

  Heja dig som tagit tag i detta och satt bollen i rullning!

 • Reply
  Sherdil
  May 6, 2017 at 10:05 am

  Skönt att båda var awesome, och förhoppningsvis kommer känslan av åtgärdade hål att övertrumfa känslan av deprimerande hål i plånboken. 😊

  Själv är jag inte rädd för tandläkaren men jag tycker så fruktansvärt illa om dem efter min tandreglering för snart 10 år sedan. De behandlade mig säkert alldeles rätt men jag hatade att känna mig så maktlös och tvingad till att fixa tänderna. Därför har jag inte varit hos tandläkaren på 5 år (inte högsta prioritet att ordna med ny tandläkare när en inte gillar dem) men det är mitt mål att gå i år…

  • Reply
   Katta
   May 7, 2017 at 10:36 am

   Jag förstår PRECIS vad du menar. När jag var fem så bestämde tandläkaren jag gick hos att jag var en superkandidat för en forskningsstudie med tandställning för korsbett på småbarn. Minns det hela med fasa. ÖVerlag tycker jag att jag har känt mig i ett enormt underläge hos Folktandvården, medan jag upplevde något helt annat nu när jag gick till en privat mottagning.

  Leave a Reply