Livet

Glad Påsk(emon) 

När vi vaknade imorse strålade solen in genom persiennen och bildade störande på väggen. Morris drog efter andan och sa Åh, jag har längtat efter sommaren. Då tittade Eddie på honom och sa Men Morris, glöm inte: sommaren är kort. Åh, jag har närt en sann pessimist vid min barm, det är inte utan att jag är lite stolt. Sedan drog vi upp persiennen och det var snö ute och termometern visade minusgrader och jag tänkte surt på alla som, varje gång jag sagt att det hade varit skönt med en liiiite tidigare påsk i år, kontrat med: Men fördelen med en sen påsk, det är att det blir en varm och skön ledighet. 

Mmhm, jag känner det. Värmen fullkomligen strålar. Från elementen som jag fått dra igång på max igen.

Vi har tydligen prick noll planer för dagen. Jag hade tänkt hänga i solen och åka rullskridskor. Men jag tar väl fram hårfönen och smälter bort snön från uteplatsen istället.

Glad påsk på er önskar jag och mina Påskemons.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply