Livet

Vecka 15, 2017

Jag började skriva ett inlägg om min vecka, men glömde nog att spara ned dokumentet och nu är det ju snart onsdag. Men det är väl skit samma egentligen. Jag har jobbat klart för veckan och går nu på påsklov. Igår var jag på jobbet, idag vobbade jag och imorgon och resten av de icke-röda dagarna denna vecka har jag semester. Gott så!

Veckans skrivande: Alltså lol, vad hände med mitt skrivande förra veckan? Och den här hittills. Prick NOLL hände med mitt skrivande, ska ni veta. Ena sekunden sitter jag här och basunerar ut att SNART ÄR JAG I MÅL MED UTKAST 1. Sedan slutar jag tydligen att skriva? Jag har skrivit om en text som är till ett helt annat sammanhang, men mitt skrivprojekt… jag sitter lite fast. Jag kan inte komma på nästa ord. PÅ RIKTIGT. Det är stopp! Mon dieu!

Veckans bok: Amerikanska gudar får ligga lite på is. Istället har jag rivit av Låt vargarna komma (awesome) och Love Warrior (not so much). Jag började läsa Ett litet liv, men så fick jag höra att den innehåller sadistiska övergrepp och känner att nej, det vill jag inte läsa. Inte just nu och kanske inte någonsin. Precis just nu är jag mellan böcker – har så många val att jag inte vet vilken jag ska börja med.

Veckans peppiga: Det är påsk om ett par dagar och påsken är ju fantastisk. Hade sett fram emot en varm påsk, men den verkar bli kall och blåsig. Jag har tänkt att snöra på mig rullorna i påsk och göra bort mig i grannskapet. Jag testade dem och la upp en bild på instagram förra veckan. Utan hjälm och skydd. Förlåt instagram, jag lovar att jag har skydd och att jag kommer att använda dem. DET VAR BARA FÖR ATT PROVA RULLORNA. Annan peppig sak: körsbärsträden i Kungsan blommar. Och vitsipporna i förorten.

Veckans svett: Ingen kommentar. Eller jag lär ju paniksvettas när jag ska rulla.

Veckans blogg: Well. Vem vet? Har inga bloggplaner alls. SÅ SPÄNNANDE! Vad vill NI läsa denna vecka?

Bonusmaterial: Förra veckan hängde jag med Helena hela onsdagen (sådan lyx, det var alldeles för länge sedan vi fick hänga så mycket) och vi startade snabbt en Facebookgrupp om beauty. Ja ja, jag vet att alla andra är med i den där beauty & bullshit, men eftersom jag inte blir insläppt där och eftersom så många fortfarande kommenterar att de saknar Helenas och mitt gamla beautyforum PRET-ty, så startade vi Pretty Awesome. Gå med du med!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cecilia
  April 12, 2017 at 8:59 am

  Jamen såklart! Nu hittade jag den!

 • Reply
  Cecilia
  April 11, 2017 at 8:09 pm

  Buhuu! Jag hittar inte gruppen! Finns massa olika ‘pretty awesome’ på FB men de flesta verkar mer eller mindre skumma..

  • Reply
   Katta
   April 11, 2017 at 8:11 pm

   Det finns en länk längst ned i inlägget. Klicka på den så kommer du rätt ❤️

  Leave a Reply