Ytligheter

12/100: Pixi Glow Tonic

Under mina år som bloggare med en dragning åt beauty, har jag nog aldrig stött på en produkt som jag köpt ny av varje gång den tar slut. Många produkter har jag köpt ny av en gång, men Pixi Glow Tonic FÅR INTE vara slut hemma hos mig, för då blir jag nästan tokig.
Glow Tonic är ett exfolierande ansiktsvatten med glykolsyra som tar bort döda hudceller och annat som får huden att se glåmig ut. Mitt ansikte är the queen of glåm om jag inte exfolierar regelbundet, och för mig fungerar det alldeles utmärkt att köra med denna både morgon och kväll.

Glow Tonic har hyllats rätt genomgående men låt oss vara lite jordade här! Glow Tonic är inte en mirakelkur. Du kommer inte att se någon skillnad på ett par dagar, utan det gäller att du är lite konsekvent i ditt användande. Ja, som med ALL hudvård med andra ord. Regelbundenhet is key.

Ibland när en flaska tar slut så kan det trots allt hända att jag glömmer köpa en ny och tänker då gärna: äh, det är ju ändå dags att testa något nytt. Sedan, efter någon månad, tittar jag mig i spegeln och säger: hej lilla nyllet, varför så glåmig? Sedan kommer jag ihåg varför och köper hem en ny flaska.

Sedan en liten tid tillbaka finns Pixi på Kicks (hurra!) och är du nyfiken på aktiv hudvård, så är Glow Tonic en perfekt gateway produkt. Du lär inte ångra dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Annika April 5, 2017 at 2:20 pm

  hej Bullen. jag är en tjej på 33 jordsnurr som är sämts på hudvård och så vidare ( som tur är mest beroende på att jag haft tacksamt problemfri hy under min uppväxt) men det gör också att jag har noll koll på hudprodukter. Så, två frågor till proffset: vad menar du egentligen med “glåmig”? Liskom mer precis? Och så tonic… är det nåt man bara tar på och sen inte sköljer av? tacksam för svar <3 🙂

  • Reply Katta April 5, 2017 at 4:49 pm

   Med glåmig menar jag lite trött, inte så mycket lyster – grådaskig låter lite hårt, men en inte särskilt pigg färg. Lite plitor och annat otyg.

   Och precis, tonic är ett ansiktsvatten, som man sveper över huden med en bomullspad och sedan låter vara kvar.

   • Reply Annika April 6, 2017 at 2:25 am

    tack! Nu känner jag mig upplyst!

 • Reply cecilia April 5, 2017 at 11:30 am

  jag verkar vara den enda som inte gillar den 🙁 använde upp tre flaskor, använde varje dag, så absolut ingen skillnad på min hud från innan, och när jag slutade såg allting fortfarande exakt likadant ut. kanske är min hy som är konstig, jag vet inte, fattar inte hypen iallafall.

  • Reply Katta April 5, 2017 at 4:50 pm

   Eller så har du piggar hud än vad jag har 🙂

  Leave a Reply