Livet

Vem orkar ens planera maten när det är vår ute?

Vet ni vad? Jag känner då rakt inte för att planera någon mat för nästa vecka heller. I alla fall inte i så fasta former att jag gör en matsedel. Jag vill hellre vara ute och grilla korv i vårvädret – vilket vi har gjort. Viva våren! Nu är jag allergisk; våren ger och våren tar.

Vad jag också tydligen kände för att göra, det var att beställa hem nya rullisar. Jag hade ett par quads under den tiden i mitt liv då jag trodde att jag skulle hinna med roller derby. Sedan började jag ju ploppa ur mig en massa barn och om det var ont om tid tidigare, är det väl ingenting mot hur det är nu. Men jag har bestämt mig för att jag vill lära mig rulla ändå, så att jag kan glida omkring lite utomhus under sommaren och se awesome ut. Full disclosure: jag har kass balans och kommer med största sannolikhet aldrig se awesome ut när jag åker rullskridskor, men det skiter väl jag i för hur svårt kan det vara? Lol – jättesvårt! ni skulle sett när jag var och testade roller derby för prick 6 år sedan, det gick långsamt, men ändå förvånande snabbt just när jag var på väg mot läktaren och inte kunde stanna och ramlade rakt över en bänk och fick ett fräsigt blåmärke. Skrämde även de som satt på bänken i och med att de trodde jag skulle ta med dem i fallet (det gjorde jag inte) (bara nästan). Ja ja, den som inte bryter varenda ben i kroppen får se.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenny P
  April 17, 2017 at 4:51 pm

  Om man vill göra en copy paste…vart köper man isf ett par rullisar? 😛

  • Reply
   Katta
   April 17, 2017 at 5:00 pm

   Jag köpte på SkatePro. Snabb leverans och flera olika att välja på.

  Leave a Reply