Livet

Vecka 12, 2017

OMG, det är bara måndag kväll och jag är redan så trött att klockorna stannar. Satt och räknade idag på detta med att gå ned lite lite i tid, liksom bara en viskning av tidsnedgång, men jag har inte bestämt mig än.

Veckans skrivande: Jaha, det har tydligen gått tre veckor igen på fredag och det är därmed lämningsvecka. Jag har haft rätt bra flow sista veckorna, men i slutet av förra veckan tog det stopp. Jag började drömma om manuset eller om det var om min ungdom jag drömde, eller en konstigt blandning och jag blir fortfarande lite yr när jag tänker på den drömmen eftersom den var så SJUKT realistisk. Mon dieu. Får se om jag får ned ett par rader ikväll, men jag tror inte det. Inte med denna obefintliga energinivå.

Veckans bok: Just nu läser jag Demonologi för nybörjare. Har inte kommit särskilt långt alls än, men önskar (just nu) att det var jag som skrev den. Fast det önskar jag med alla böcker, mer eller mindre.  Vilka böcker jag läste förra veckan, får ni reda på i nästa avsnitt av podden, som kommer ut om en vecka!

Veckans peppiga: Gud, jag har ingen koll alls på min kalender. Tror jag har noll saker inplanerade. Men vi ska på femårskalas på lördag, i en gympasal, vilket jag är pepp på. Tänk om det finns rep så jag kan testa att klättra? Då finns det en stor chans att mitt sånt här inlägg om en vecka skrivs från en sjukhussäng. Men också: det är vårdagjämning idag och ska bli kalasfint väder senare i veckan. Och det är ljust. Och idag var det mulet och vårregn och det är fan också himla fint. Åh, våren, jag älskar dig!

Veckans svett: Jag tränade prick noll sekunder förra veckan. Den här veckan har jag tänkt att springa en gång och stryketräna en gång, och blir det mer än så kommer jag vara sjukt nöjd.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply