Mat & Dryck

Nästa veckas mat – vecka 12

Mat mat mat. Här var det vardagsmat! Först en sammanfattning av veckomatsedeln för vecka 11!

Så här blev veckan som gått: På måndagen åt vi den där varma tomatsalladen (det visade sig att det var dressingen som var varm) med blodpudding, och det var faktiskt himla gott. Resten av veckan åt vi också allt vi hade planerat, förutom att vi aldrig panerade kycklingen i fredags, utan åt den opanerad. Igår åt vi korv med bröd (och prosecco) hos våra grannar och idag åt vi Kalua Pork som är cirka det godaste!

Vecka 12 ser ut så här:

Måndag: Kyckligwok. Det enda vi har hemma är en påse kycklinginnerfilé och en wokmix – så ja, det var ju inte ett särskilt svårt val.

Tisdag: Okej, här skrev vi rester och det skulle vara rester av kalau porken idag, men se, det blev just inga rester så där får vi väl hitta på något annat. Kanske köttbullar och makaroner eller något.

Onsdag: Köttfärspaj med sallad

Torsdag: Sötpotatissoppa och plättar

Fredag: Tacoburgare (från Mera Vego)

Hur ser er matvecka ut!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply