Ytligheter

7/100: MAC Ruby Woo

She who dares wins. Lite så är det med läppstift. Under alla mina år som beautybloggare är det två frågor från läsare och vänner som ställts fler gånger än några andra. Den ena handlar om mascara: vilken är bäst? Det tänker jag inte svara på i det här inlägget. Den andra frågan är: hur ska jag våga bära läppstift? Och det handlar ofta om just det, att våga. Jag har skrivit en läppstiftskola för nybörjare där den läppstiftpeppade får jobba sig från läppglans till läppstift via olika hybrider, och sista eldprovet, kronjuvelen i din läppstiftsutmaning, det är detta nästan mytomspunna stift: MAC Ruby Woo.

Ruby Woo är ett sådant där stift som många ser framför sig när de undrar hur de någonsin ska våga sig på det här med färg på läpparna. Det är hållkäften-rött, det är matt, det framhäver eventuellt torrt fnas på läpparna på ett högst osmickrande sätt, och samtidigt är det the lipstick to rule them all – detta är det ultimata röda läppstiftet. Ja, tycker jag i alla fall.

När Elsa Billgren gav röda läppar ett ansikte här i Sverige, då var det med Ruby Woo på läpparna. När Dita von Teese trollband en hel värld med sin burlesk, gissa vilket läppstift som gjorde henne sällskap i den där gigantiska champagnekupan hon badade i! Ruby Woo, naturligtvis. När Rita Ora rockar livet, så rockar hon det med Ruby Woo på läpparna.

Ruby Woo är ett knallrött läppstift med en blå underton som passar alla som vågar gå i närstrid med det. I utbyte får du, förutom de mest fantastiska röda läpparna, ett läppstift som sitter som berget. Nästan genom hur många glas bubbel som helst faktiskt.

Läs alla inlägg i 100 skönaste

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  March 2, 2017 at 8:04 pm

  Jag vågar inte ha läppstift men det är ju så snyggt!

 • Reply
  Skatan
  February 28, 2017 at 10:12 am

  Åh! <3<3<3 Jag genomförde "kursen" när det begav sig (!! tack!!) och nu är Ruby Woo en av mina mest älskade sminkprodukter! Använder det på tok för sällan, men älskar det innerligt. Det passar verkligen till allt och till ALLA! Åh måste genast rota fram det och kleta på! 😉 <3<3<3<3

  • Reply
   Katta
   March 1, 2017 at 9:33 am

   Visst är det ett FANTASTISKT läppstift! Och hett tips, läppstift är SKITBRA att göra föräldraledigheten lite lite glammigare 😀

  Leave a Reply