Ytligheter

6/100: Depend 7 day Hybrid Polish

Det finns inget beautyfix som är riktigt så snabbt och upplyftande för ett ansträngt humör som att måla naglarna, kan jag tycka. Tyvärr är det också ganska frustrerande när naglarna, som du ändå ägnat tid åt att fila (om du håller ordning på dina nagelfilar alltså, och i så fall: grattis) och måla i en fin färg, blir kantstötta och fula efter 12 timmar. På riktigt, jag har lack som skavs av när jag sitter vid datorn, vilket är fascinerande då mina naglar är så korta att de inte är i närheten av att stöta i tangenterna. Rätt störigt, för jag orkar faktiskt inte sitta och måla naglarna typ varannan dag. Orkar inte och hinner inte. Jag vet, ett bra överlack gör susen, men faktiskt inte alltid. Vad som däremot gör susen, det är detta kit från Depend, 7 day hybrid polish.

7 day hybrid polish från Depend är en fyrstegsraket: en remover du rengör nageln med, ett baslack, ett nagellack och sedan ett överlack som förseglar hela härligheten och gör att lacket (med lite tur) sitter i (typ) sju dagar. Jag upplever att det varierar lite från färg till färg, hur bra de sitter, och naturligtvis även på hur mycket jag diskar för hand eller pillar upp häftstift i akter på jobbet, men på det stora hela, så sitter 7 day hybrid polish faktiskt strålande bra, bättre än något annat lack jag testat, i synnerhet i denna prisklass. Utöver grundkitet finns det MASSOR av färger att välja bland och Depend släpper nya kollektioner fyra gånger per år (om jag inte missminner mig helt). Behövs det nya nagellacksfärger så ofta? Nej, kanske inte. Är det kul med nya nagellacksfärger så ofta? Hell yeah att det är.

Läs alla inlägg i 100 skönaste

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Agnetha
  February 25, 2017 at 2:01 pm

  Det här blir en kommentar som är extremt off topic, men jag minns inte i vilket inlägg jag läste det, så här kommer det ändå: super duper tusen tack för tipset om Felix potatisbullar! Mina barn kan vara ruskigt petiga med maten, och jag kämpar ofta med att få fram mat “som är lika gott som skolmaten” (när jag var liten hade det varit en förolämpning, men tiderna förändras, jag är glad att de får god mat i skolan). Idag trollade jag fram nämnda potatisbullar och de åt som om de aldrig fått mat förut. Och bara 15 minuter tog det att få fram dem på bordet. Sweet! Ny snabbmat i mitt hus! 🙂 tack vare ditt tips! 🙂

  • Reply
   Katta
   February 25, 2017 at 2:02 pm

   ÅH ELLER HUR! Mirakelmat! Som smakar precis som skolans potatisbullar 🙂

  Leave a Reply