Mat & Dryck Sött

Min bästa paniktårta: chokladbollstårtan

Idag är det fars dag. Hoppsan sa, det hade jag lite glömt bort faktiskt. Med tanke på hur kränkt jag blir när mors dag glöms bort så skulle man ju kunna tänka att jag borde vara bättre på att komma ihåg fars dag än vad jag uppenbarligen är. Men vet ni vad, jag är så galet trött just nu, och barnen hostar sig genom nätterna och herregud hur ska man ens minnas fler saker än att typ gå upp när klockan ringer och faktiskt få på sig kläder? Jag gjorde i alla fall en julig frukost, för nu är jag trött på att vänta. Fejktorpet på instagram (som tidigare bloggade som Alexmo) firar Novent varje söndag i november, då hon plockar fram lite juliga saker – SÅ pass bra idé.

Hur som helst. Om ni är ungefär lika dåliga på att planera saker som jag är, då ska ni veta att jag har bästa paniktårtan i världen: chokladbollstårta! Jag vet, jag är ett geni! Detta är nämligen inte bara asenkelt, utan även kalasgott – för vem gillar inte chokladbollar liksom?

Hur man gör? Det hela är plättlätt!

Ta vilket chokladbollsrecept som helst, dubbla eller trippla det (eller gör ännu mer, beroende på hur många ni är och hur mycket chokladbollar ni orkar äta) – forma smeten till en tårta direkt på ett kakfat och tryck fast pärlsocker, eller för all del kokos, men jag är team pärlsocker när det kommer till chokladbollar. Låt stå i kylen minst en timme så den blir lite fastare och sedan kan ni fylla era magar med ljuv ljuv chokladbollstårta deluxe.

Snabbt, enkelt och oerhört populärt!

Varsågoda för lifehack!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ida Aspviken
  November 13, 2016 at 5:48 pm

  Alltså jävlar vilken bra idé! Tack för tipset!!!

 • Reply
  Marie
  November 13, 2016 at 11:46 am

  GOTT!! Tack för tips!

  • Reply
   Katta
   November 13, 2016 at 11:52 am

   Hoppas det smakar. Eller, så klart det gör – chokladbollar är ju ÅSUM!

  Leave a Reply