Ytligheter

A lady can dream

Ibland surfar jag Pinterest. Eller okej, jag surfar pinterest ganska ofta. Men ibland när jag surfar på pinterest gör jag det med särskilt fokus på pastellhår och flätor på grund av sällsynt awesome kombination. Jag har givit upp drömmarna på pastellhår för jag orkar inte bleka ned det så mycket att det kan bli pastell av det, speciellt inte med tanke på att det verkligen var jobb nog att ha regnbågshår. Men en kvinna kan ju få drömma.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  February 4, 2016 at 7:50 pm

  Åh den där sista bilden var ju bara helt magisk. Vill så gärna testa själv men är rädd att det är fint i en knapp vecka och att det bara ska bli superslitet grönt hår kvar sen.

 • Reply
  Gabriella
  February 4, 2016 at 10:28 am

  Åh så vackert, verkligen. Jag har också gett upp den tanken, att med naturligt mörkt hår en försöka ge sig på något liknande är som att mörda mitt hår. För att inte tala om utväxten..
  Men vackert att titta på andra som har det. 🙂

 • Leave a Reply