Ytligheter

Paniksvettningar och pudertest

DSC_0543 (1)

Igår outade jag på omvärlden att jag bloggar här igen och jag blir så himla glad för alla glada och positiva tillrop här och på facebook och på instagram och i mailen. Alltså verkligen! Jag trodde nästan att folk skulle bli sura för att jag är så hattig, istället var det nothing but love. Blir alldeles varm jag! Ska fira det med att marklyfta på gymmet idag. Jag älskar fan marklyft!

Nå väl. Vet ni. Jag tog en sväng in på NK igår för att spana in By Terry. I och med att det varit lyriska ord och kärleksförklaringar till pudret Hyaluronic Hydra-Powder på TVÅ av mina favoritbloggar så var jag ju liksom bara tvungen att allra minst klämma lite på det.

Men låt mig pausa lite här för att prata lite om NK. Alltså så här är det: det finns inget ställe som får mig att paniksvettas så omedelbart och akut som jag gör inom en minut efter jag har stegat in i NKs skönhetshall. Jag överdriver inte. Så fort jag går in i den där skönhetshallen blir mina tänder gulare, min hud blir fulare, mitt hår blir spretigare och jag vill helst springa mot första bästa dörr och fly fältet. Jag inser ju att detta är något litet mysigt hjärnspöke som bosatt sig i mitt huvud, men hur kan så många samlade på ett och samma ställe vara så snygga och rena? Luktar gott gör de också, men det mina vänner, det gjorde inte jag!

NK

Men nu var jag ju on a mission, att testa det där magipudret som det snackas så mycket om, och det som motiverade mig när jag klev in genom dörrarna av guld och diamanter var att, om jag hade tur, kanske jag skulle kunna få med mig en liten tester av pudret hem. HA! Jag borde veta bättre. Jag får nämligen aldrig testers. Och jag bad till och med jättesnällt och ba: JAG BRUKAR INTE BE OM SÅNT HÄR MEN… Ja ja, de var tydligen slut. Så istället fick jag testa pudret på plats, för jag menar, 400 spänn för ett puder är inget jag spenderar utan att i alla fall testat det minst en gång. Hon svepte pudret över mitt schletna anlete och I KID YOU NOT, när jag tittade mig i spegeln såg det banne mig ut som att någon gjort en försiktig retouch av mig. På rikt hörrni, jag bara gapade.

Jag kände mig lite mindre sopig när jag stegade ut från NK i min nyfunna släta-ish hud, satt och beundrade mig själv i en spegel på jobbet och innan dagen var över klickade jag hem en burk på nätet. Jag hade så klart kunnat gå tillbaka till NK, men jag hade liksom redan svettats nog för dagen och på Skincity var den billigare, så jag carpade lusten att shoppa!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Depend O2 Ridgefiller ger naglarna NK-klass | Nagellack
  March 10, 2017 at 10:04 am

  […] på NK. Hur hela stället fick tänderna att gulna och håret att spreta. Läs hela texten här.  Det där kan jag relatera till så mycket att det är på gränsen till […]

 • Reply
  Lisa
  November 5, 2015 at 4:53 pm

  Stort fett WORD på det där med nkspöket :-(. Får stålsätta mig varje gång jag går dit (dvs ca 2 ggr om året). Sträcker på mig som fan i förhoppning att spöket ska krokna :-D.

 • Reply
  Anna Wahlberg
  November 5, 2015 at 8:53 am

  Hej, Åh vad kul att du bloggar här igen!!! Den där spöket känner jag igen, och vad värre är att det härjar inte bara på NK utan lite varstans. Så trött på fanskapet! Jobbar efter ledorden mindre spöke= mer lycka men det går ju som med allt annat upp och ner. Kram A

  • Reply
   Katarina
   November 5, 2015 at 12:56 pm

   Tack snälla Anna!

   Och ja, JÄVLA SPÖKEN att härja liksom!

 • Reply
  Skatan
  November 4, 2015 at 5:26 pm

  Alltså, att du börjat blogga på Bjooti igen är typ det bästa som hänt senaste tiden! På riktigt alltså. Hoppas hoppas att du hänger kvar den här gången för Bjooti är min absoluta favoritblogg, alla kategorier! <3<3<3

  Btw, jag fattar inte det här pudret riktigt. Jag har en surt förvärvad burk och visst, det funkar ju som puder gör mest, men jag kan inte riktigt motivera 400 spänn för det alltså. Jag kanke gör något fel? Någon som har mirakelknepet för att maxa hyaluronic hydra-powder?

  • Reply
   Katarina
   November 5, 2015 at 12:55 pm

   Men åh! Tack snälla <3 <3 <3

   Hur använder du det? Under smink? Ovanpå smink? Det som jag blev så tagen av var att det liksom "slätade ut" massor av mina linjer. Eller slätade ur - fyllde antar jag. Körde med mkt lätt hand med stor puder borste på nästan naken hud = kan gå till jobbet osminkad. Ja, det gör jag ju ofta ändå, men nu känner jag mig ännu snyggare 🙂

 • Reply
  Mela
  November 4, 2015 at 9:31 am

  Positiv feedback? Pfft. Mig kostar det bara en jävla massa pengar att du har börjat beutyblogga igen, alltså. Två oplanerade köp på mindre än 24 timmar, närmare bestämt. 😉

 • Leave a Reply