Kidsen

Hälsningar från en icke alltid så samlad moder

pippi-1

De här två ungarna, vad sjukt bra de är på att tajma överjävliga perioder ändå. Precis när man sitter och tänker att FY FAN vad jobbig Morris är just nu, men vilken tur att Eddies värsta treårstrots börjar lägga sig, då levererar Eddie den värsta dosen av trots på länge. Alltså, jag hinner knappt tänka klart tanken att det ena barnet är gulligt och fint att ha att göra med innan universum ba: JINXING IT SUCKAH!

Morris har ju lämnat wonder weekandet bakom sig, eller HA HA HA, i alla fall de där tio som boken/appen tar upp – de fortsätter ju sedan, men jag tror författarna tänkte att det är lika så bra att vi lämnar det vid tio, annars kommer föräldrar börja sälja sina barn på ebay, och TRO MIG, jag övervägde tanken fler gånger än en förra veckan. Men tydligen FÅR man inte göra det, så jag lät bli. Och nu vill jag ju inte vara den som pissar på någons parad för att deras barn tagit sig ur treårstrotsen, men ni vet att jag har en fjortis också? Mmm, om vi äger så här: han är kanske inne på wonder week 3524 nu – så de fortsätter. I all oändlighet. Och frågar ni min mamma, kommer hon antagligen stödja detta och bistå med informationen att även när ens barn närmar sig 40 så håller wonder weekandet i sig.

Föräldraskapet hörrni, vilket mys det är ibland. Ja ja, de ser ju glada ut på bild i alla fall.

pippi-2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply