Livet

Gott nytt!

Så pass dålig bloggare som vare sig sammanfattar eller önskar gott nytt år. Men till mitt försvar var det inte bara jag som kraschade när julen kom, det gjorde även min dator. Fast okej, jag bloggar väl oftast från mobilen EGENTLIGEN, men vad tusan, jag fick lite ofeel för det hela när jag inte hade datorn som snutte antar jag.

Har jag avlagt några nyårslöften? Nej. Inte ett enda. Jag stolpade upp några träningsmål på MiM, men löften, nej, jag har lärt mig av alla tidigare brutna löften. Jag tänkte ett tag att jag ska spontanshoppa mindre, men så kom jag på att jag spontanshoppar skitlite. Köper nästan aldrig kläder (i stort sett bara på rea eller 2nd hand, men knappt ens det) och ganska sällan andra grejer också. Jag har till och med slutat köpa böcker sedan jag upptäckte att man kan låna e-böcker på biblan. Åh e-böcker. Jag sa visserligen i senaste avsnittet av En förbannad podd att jag har som mål att läsa två böcker per månad, men det är inte heller ett löfte direkt.

Hur som helst! Gott nytt år på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply