Livet

wpid-imag5015

Nej, halsflussen gjorde inte slut på mig helt, även om det ett tag kändes som om den skulle göra det. Jag åt mina tabletter, det gick över, sedan glömde jag ta resten av kuren, så jag blir väl snart sjuk igen.

Men. MEN! En hel vecka har vi ändå hållit oss friska. “Friska”. Jag hostar upp slem så det står härliga till och somnar halv åtta i soffan varje dag (förutom som synes idag) (men jag sov mellan fyra och fem på eftermiddagen), men jag har i alla fall varit på jobbet hela veckan och barnen har varit på föris. Så ändå liksom!

Jag vet att det är lite dött här inne, men jag har bloggat, poddat, vloggat, bloggat, vloggat lite mer. Ja men ni vet, missbrukat sociala medier, helt enkelt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jenny
  November 25, 2015 at 5:41 pm

  Måste bara tala om för dig, om du inte redan vet, att jag har hittat din dubbelgångare. Trodde på allvar att det var du på Andrea Riseboroughs IMDb-profil när den dök upp häromdagen.
  http://www.imdb.com/name/nm2057859/?ref_=rvi_nm

 • Reply
  Lisa
  November 22, 2015 at 11:39 pm

  Näe, du ökar inte risken för att drabbas av resistenta bakterier av en icke färdigäten kur antibiotika. Däremot är det en av flera parametrar som bidrar till att antibiotikaresistensen ökar generellt (man liksom vaccinerar bakterier mot antibiotika när man inte fullföljer en kur).
  Skönt att du mår bättre.
  Hej!

 • Reply
  Karin
  November 22, 2015 at 11:06 pm

  Man ska alltid slutföra en antibiotika-behandling! Du ökar risken att drabbas av multiresistenta bakterier när du inte äter färdigt kuren.

 • Leave a Reply