Livet

Gårdagens

kittykattismia

Det här är typ min standardklädsel just nu. Jag har använt både klänningen, strumpbyxorna och skorna nästan skamligt mycket. Har en känsla av att klänningen kommer att få följa med även till Paris, fast kanske med ett annat par strumpbyxor. Jag tänker rosa.

Här kommer ytterligare en bild från gårdagen. För inte bangar man på att bli fotad med Hello Kitty herself, liksom. Undrar om Kajsa tycker att jag är snyggare på årets bild än på förra?

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Kattis
  November 9, 2009 at 6:42 pm

  Kajsa> HALLÅÅÅÅ?!. Jag ser INTE ut att heta Marianne. Jag ser ut att heta Gun. GUN!!!

 • Reply
  kajsa
  November 9, 2009 at 6:39 pm

  Eh, ja jo det kan man ju lugnt säga. På gårdagens bild ser du ut som en ung cool brud 2009. På förra årets bild ser du ut som “Marianne, 54 år, bildlärare från Göteborg, gammal kommunist och numera sosse”

 • Leave a Reply