Internet

Linda!

bblinda

Kolla! Ser ni? Där är Linda. Bilden på henne har jag stulit från hennes blogg, utan att be om lov, men jag hoppas att hon är OK med det på grund av följande saker:

 1. Vi känner varandra och jag ger henne kredd för bilden
 2. Syftet med bildstölden är en hyllning till just henne, så, tja, jag lånar den med gott samvete faktiskt.

Så denna hyllning då, berätta! hojtar ni nu. Jo’rå, jag hör er ända hit.

Jo men så här va! För ett år sedan, mer eller mindre, drog Linda igång bloggnätverket Better Bloggers – ett branschnätverk för bloggare. En himla awesome grej bara i sig. Men inte nog med det, hon har även podden Bloggbusiness och my lord vilken himla peppkälla det är att lyssna på den bloggen. Hon intervjuar välkända bloggare som gjort business på sina bloggar på ett eller annat sätt. För ett par veckor sedan intervjuade hon en av mina storfavoriter Onekligen, varpå min spontana tanke var: JAG VILL OCKSÅ VARA FÖRFATTARE. I somras lyssnade jag på intervjun med Jonna Jinton, varpå min spontana tanke var: JAG VILL OCKSÅ BO I SKOGEN (ja, tills jag kom på att jag är mörkrädd och skogsrädd och läst alldeles för många creepy pasta på sista tiden för att ens våga titta ut genom mitt fönster i förorten när mörkret faller), och igår lyssnade jag på intervjun med Linda själv och tänkte: JAG VILL FIKA MED LINDA SNART FÖR GUDARS SÅ JAG LÄNGTAR EFTER ‘NA (samt: FAN VAD HON ÄR KLOK OCH JA JA JA, PRECIIIIS SÅ VAR DET ATT BLOGGA 2001). Uppenbarligen tänker jag i versaler när jag lyssnar på hennes podd, men det är ju för att den är så bra. Helt enkelt.

Jallefall… Lyssna på Bloggbusiness. Linda är asbra på att intervjua och hon pratar med en skön blandning av jättespännande bloggare.

Heja heja!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  I mitt huvud
  October 2, 2015 at 2:21 pm

  Vilken fin hyllning! Nu måste jag ju lyssna på hennes pod. Ha en trevlig helg!! Och phu, jag fick ett lätt mattetal att lösa!! 😉

  • Reply
   Katta Kvack
   October 2, 2015 at 3:57 pm

   Ja, det är inte sällan jag kliar mig över mattetalen, kan jag avslöja. He he. Med effektivt mot spam, och kanske tyvärr ibland även mot vanliga kommentarer också 😀

 • Reply
  La Linda / Better Bloggers
  October 1, 2015 at 2:18 pm

  1. Fan va jobbigt det är med matte (din spamkoll).
  2. TACK!!! Gud, alltså, jag har en rätt sugig dag då jag känner att “vad håller jag på med egentligen” och så kommer det här och jag blir alldeles glad i själen. Och JA, vi måste fika snart pga SAKNAR DIG MED!! Ibland krävs versaler. PUSS!

  • Reply
   Katta Kvack
   October 1, 2015 at 2:24 pm

   1. VISST ÄR DET! Jag räknar fel hela tiden på min egna blogg.
   2. Du är AWESOME! Sug åt dig ba! Och vi fixar dejt snarast!

  Leave a Reply