Livet

Stök

Ibland tänker jag att jag typ vill slå alla som har det snyggt och städat hemma trots småbarnskaos, men eftersom det verkar vara cirka alla i hela världen enligt internet, så orkar jag inte. Plus att jag väl skulle bli polisanmäld till slut eller något – så det känns ändå rätt ovärt.

Vi har det alltid snyggt och städat hemma. Eller alltså, grunden är ju snygg (i alla fall där Slaktar’n renoverat), men stöket. STÖKET! Blir fan tokig. Inte tokig nog att göra något åt det eftersom städning är cirka det tråkigaste som finns, men ändå tokig nog att sura lite lagom om det.

Och det är nu man ska flika in lite snyggt att visst, vi har det stökigt hemma, men inte skitigt. Fast grejen är att vi har både stökigt och skitigt. Får väl helt enkelt embraca detta – länge leve stöket. Eller något.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Hanna
  June 29, 2015 at 5:47 am

  Vi har det också stökigt och skitigt. Såklart, vad annars liksom med tre barn….

 • Reply
  Katta Kvack
  June 21, 2015 at 7:17 pm

  Roligaste är ju dock att jag skrev “Vi har det alltid snyggt och städat hemma.” när jag menade att vi ALDRIG har det!

 • Reply
  Ellet
  June 17, 2015 at 9:12 pm

  Nu är jag ju inte förärad med ett liv med barn, men tillochmed jag tröttnade på stöket i köket. Bytte sedermera ut alla skålar och mått och burkar etc till såna som man kan köra i diskmaskinen. Vägrar nu köpa saker som inte går att köra i diskmaskinen, och håller på att byta ut grejer lite smått så ALLT går i där. Gör iallafall ett litet under för humöret när man inte behöver diska den där jävla bunken och decilitermåttet varenda dag i all evighet. >_<

 • Reply
  Fiat
  June 17, 2015 at 3:44 pm

  Alltså jag ÄLSKAR att vara hemma hos er. Blir sjukt stressad av för städade hem. Pga: har inte ett städat hem själv – någonsin. Man har väl bättre saker för sig än att städa på sin fritid? Som att träningshänga med dig och Mörtis till exempel <3

 • Reply
  Frida
  June 17, 2015 at 2:49 pm

  Åh, detta ständiga stök! Man kan ju plocka sig fördärvad och ändå leva i konstant stök.

 • Leave a Reply